http://****** Czy to prawda czy kłamstwo? Ktoś już o tym słyszał?
Może i prawda ale jeżeli się włamiesz do sieci bezprzewodowej to jest to przestępstwo
he moim zdaniem to jest sciema ja słyszałem ze w Rzeszowie jest coś za freeeeee
Tiaaaa
i kradnij sygnał z nie zabezpieczonych sieci bezdprzewodowych!
Przynajmniej ze wstępnych ogladzin tak wynik
//edit
Kiedyś czytałem, że wardriving to jest sport i nie jest to karalne. Wardriving polega chyba na chodzeniu bo miastah z laptopem, przechwytywanie sygnału , próbowanie dostania sie do danej sieci i rysowaniu odpowiednich znaków w miejscach znaleziena sygnału.
Zgadzam się
Wiem, że to do końca legalne nie jest, o Rzeszowie też coś słyszałem, jeśli to staloby sie plagą to dostawcy internetowi by to ścigali gorzej jak za zabójstwo.
Matisto za następne linki do tego typu stron będzie odpowienia pamiątka :evil:
kurcze też jestem :o o co tu chodzi to niemożliwe.moze jak się podłącze /niby za darmo/ to dopiero coś od demnie łyknie a mam też bezprzewodowy net!!!jak to sprawdzic ze to prawda.he :?
Monczkin sorry, zrozumiałem błąd , temat dość kontrowersyjny trzeba przyznać
Matisto nie chodzi o temat, ale o zawartość strony, do której podałeś linka
Monczkin, sorry jeszcze raz i dzieki ze mnie nie ukarałeś, miałem właśnie usunąć link, ale szybszy byłeś heh
Dlatego sieci bezprzewodowe muszą byc dobrze zabezpieczone,innaczej można się włamac nawet z podwórka,albo podsłuchiwac transmisję,w Komputer Świat Ekspert nawet o tym było,jeśli ktoś zostawi siec skonfigurowaną domyślnie,z domyślnymi hasłami dostępu - które wszędzie po internecie są podawane,to nawet sąsiad może go podglądac,co aktualnie robi,jakie pliki otwiera,itp.