Zrobiłęm strone ale potrzebyję darmowego servera i nic niemoge znaleźć. Nie jestem jeszcze zaawansowanym webmajsterem ale jakieś 80MB mi starczy. Prosze pomóżcie
Webmastering Pomocnik Webmastera
Darmowe/Płatne Serwery, Webhosting +Kurs Google
Temat był nie raz poruszany :twisted:
:szukaj!!:
:x
Tam jest 60 MB
A cba.pl ma chyba 100 Mb jeśli się nie myle?
szczerze powiedziawszy, szkoda się rejestrowac
ale nie ma mysql. a moze gosc bedzie chcial wgrac forum albo za pare miesiescy przeniesc sie na cmsa;]
i to 2mb mysql rlz po prostu ;]
polecam http://byethost.com
szybki serwerek.
małe 2 reklamy w formie buttona
do 250mb pojemnosci konta[4 opcje do wyboru]
20gb transferu na miesiac
baza mysql
i aliasy
polecammmm
tom3k twój server jest bardzo kuszący szkoda że po angielsku ale dam sobie radę. Ale jaki profil jest najlepszy i co to jest mysql? I czy server jest łatwy w obsłudze??
MySQL to baza danych. Potrzebna jest np: do zrobienia forum.
Więcej poczytaj tu:
po angielsku. Cpanel jest bardzo prosty w obsłudze. Dasz sobie radę napewnio. Profil? Hmmm… Ja na Twoim miejscu wziąłbym “Storage Max Free”.
Dlaczego?
Bo:
250mb :twisted:
20Gb transferu- spokojnie starczy
2 bazy mysql w zupelności wystarczą
mysql jest to baza danych potrzebna np. do forum
zapisywane są tam m.in. posty userów
100 Mb disk space
2 Gb of traffic per month
24x7 support
99.9% uptime
20 subdomains
20 email accounts
5 autoresponders
2 MySQL databases
PHP, SSI, FrontPage
FREE Plesk Control Panel
Free instant setup
Top Priority Support!
Nawed dobry
Czy http://www.1l.com dobry pod php-fusion będzie wszystko dziłać ma i php i mysql.
Przy rejestracji podałem wszytsko tylko jak pisze swoje hasło wyskkuje że hasło don’t match co robić
tak. ale byethost tez bedzie dzialac.
jednak załozyłem konto na
Byethost, czekam na aktywacje i mysle że miło będzie się pracowało i że php-fusion też bedzie dobrze na tym pracował itp.
dobry wybór. nie pozalujesz tylko pamietaj musisz wgrac phpfusion w ciagu 7 dni. ;]
Dlaczego w ciągu 7 dni zaraz sobie wgram, i zacznę się bawić ciekawe czy uda mi się dobrze skonfigurować i zainstalować tego cmsa.