Ile userzy mają tych slotów :?: Czy to nie są czasem jakieś ograniczenia :?:
Czy trzeba czekać do końca szukania. Bo qurcze czekam dość długo a to szukanie się nie kończy Czy program pokazuje komunikat typu: “Szukanie zakończone” (pytam się bo jak znajdzie jakis plik to expresowo wyświetla go na liście, a gdy nie ma żadnych rezultatów to strasznie długo jest puste pole i trochę mnie to denerwuje i wyłączałam nie czakając na owy komunikat) :?:
Na przykład jak zakończyłem pobieranie jednego dnia. To potem (czyt. nastepnego dnia) jak znaleźć danego użytkownika, od którego zasysałem jak będzie np na innym hubie niż wcześniej :?:
Nie zgadzam się. Ilość otwartych slotów jest zależna od zasad huba do którego jesteśmy podłączeni.
nie ma komunikatu typu Szukanie zakończone
wydaje mi się, że nie ma opcji szukania userów. Możesz zastosować alternatywne szukanie [prawy przyciskiem myszy na dany plik i tam jest cośtypu szukaj alternatyw]
Kamcie_18 slot sam w sobie nie jest ograniczeniem. Jedyne co może być jakimś ograniczeniem to jest maxymalna lub minimalna ilość slotów określona w rulezach danego huba
Dzięki, tego też się dowiedziałem odrobinkę wcześniej. Mam jednak jeszcze 2 pytanka:
Co to jest TTH Root :?:
Czy jeak od kogoś coś pobierałem, to czy mogę zastąpić to innym plikiem, który wyświetla się jak klikam “szukaj alternatywy”, lecz nie ściąga się jako ten docelowy plik tylko jako nowy…