witam
posiadam program quicksys disk defrag i gdy analizowałem nim dysk systemowy nie pokazał części zablokowanej czyli systemu ,o co tu chodzi :?: :?: :o to ja nie mam systemu
pomocy
witam
posiadam program quicksys disk defrag i gdy analizowałem nim dysk systemowy nie pokazał części zablokowanej czyli systemu ,o co tu chodzi :?: :?: :o to ja nie mam systemu
pomocy
Wychodzi na to, że masz NieSystem, nieraz takie przypadki się zdarzają.
to co w końcu :x mam zrobić,
zignorować to i defragmentować ???
w przypadku gdy masz NS(od skrótu niesystem) i żeby odblokować zablokowaną część dysku należy(zastosować terapie szokową ) go odłączyć i włożyć na 10 min do zamrażarki. Po tym spróbuj zdefragmentować , myślę ze powinno pomóc ;]
to mam to ignorować w końcu i defragmentować
Od tego tematu to nieomal z krzesła nie spadłem.
Po pierwsze pisze w się w końcu.
Po drugie zignoruj to, co najwyżej dane na dysku się inaczej rozmieszczą.
Jest do wyboru wiele dobrych programów do defragmentacji.
Czy koniecznie musisz używać do defragmentacji dysku programu, który jest w wersji beta?
Właśnie… pobierz np . Perfecdisk 10 bardzo dobry program
to on jest płatny :o
– Dodane środa, 17 lutego 2010, 13:23 –
chodzi o dysk systemowy boje się ,że mi Windowsa popsuje :?
A kto tu coś pisał o płaceniu?
Bibut, zachowujesz się jak dziesięciolatek.
Defragmentuj tym co masz albo programem do defragmentacji z Windowsa.
a w tym to się nie mylisz (ja mam 10 lat :roll: )
odnośnie jeszcze tego płatnego programu …
beta to program “niedorobiny” do końca , to taka faza programu w którym wyłapuje się jeszcze ew. błędy
ale jak na 10-latka i tak nie jest źle uwzględniając że nie włożyłeś tego dysku do zamrażarki :lol:
BTW. ściągnij któryś z programów które ci polecono wcześniej, jednak ten program co masz nie powinien nic nabroić chociarz z betami nigdy nic nie wiadomo do końca
dziękuję za docenienie i za porady