Degoo, chmura która oferuje najwięcej gb za darmo

Witam forumowiczów,

Szukając jakieś dobrej chmury natknąłem się na informację o Degoo, które oferuje aż 100 GB za darmo, pliki niby zakodowane podczas wrzucania. Jedną ciekawostką jest możliwość zwiększenia do 600GB poprzez użycie linka zapraszającego - 3GB za każdą osobę (Ty dostajesz i osoba, która użyła) Degoo należy do szwedzkiej firmy, a serwery Northern Virginia, Taiwan. Upload tylko przez klienta.

Możecie coś więcej napisać o tej chmurze? Jak na razie nigdzie nie ma żadnych recenzji w języku polskim.

Na malwaretips.com piszą:

WOT też ma zastrzeżenia.

Nigdy nie odważyłbym się zapisać na czymś takim pliku.

DrakePL chciał zareklamować współdzielony dysk między użytkownikami, ale mu się nie udało.

Gdyby nie link, to może bym uwierzył, że człowiek pyta o opinie z ostrożności wrodzonej jakiejś, bo brak negatywnych opinii? Taką zachętę napisał, że wiadomo - spamer.

Cos się tam jednak zmienilo! Teraz już chyba bardzo warto - teraz maja nawet promo ze za ok$60 daja 2TB na dożywocie. :slight_smile:

Is Degoo reliable?
s. We store multiple copies of each file, to make sure it’s always there when you need it.** We’re using Google’s and Amazon’s ultra secure data centers to store your files.**

How can Degoo be free?
We’ve developed a new compression which enables us to store data at a much lower cost than our competitors. We’re what Pied Piper had become if Hooli hadn’t sued them. Previously we used to store the files using a P2P storage system but our efficient compression lowered the data usage enough to allow us use server storage instead. That’s how we can offer more free storage than Dropbox, OneDrive and Google Drive combined! It’s the best alternative out there!

To złodzieje omijajcie szerokim łukiem. Kupiłem dożywotni plan, po roku skasowali moje pliki i zmienili na wersję darmową. Nie odpowiedzieli na żaden z kilkudziesięciu wiadomości do supportu. Poczytajcie opinie w internecie zanim coś kupicie od nich. Nic tylko tępić takich oszustów!