Dekoder Polsatu cyfrowego

Witam.

Mieszkam za granica i popsul mi sie dekoder polsatu cyfrowego czy mozecie mi podpowiedziec gdzie moge zamowic jakis dekoder przez internet dzialajacy z karta polsatu cyfrowego ? chcialem zakupic w servisie polsatu ale nie mozna kupic samego dekodera…

[PS] Do moderatorow…

Mialem problem z znalezieniem odpowiedniego miejsca na forum

wiec napisalem temat tu , jednak jesli to zly dzial prosze o przeniesienie.

Samego dekodera bez karty nie ma sensu kupować ,dlatego że karta i dekoder stanowią “pare” , karta identyfikuje się z dekoderem z ID dekodera , włożenie karty do innego dekodera nawet tej samej “marki” spwoduje wyświetlenie komunikatu “karta nie stanowi pary z ID dekodera”.

musze cie zmartwic. tak jak napisał zbychu wymiana dekodera nic nie da. musisz oddac twoj sprzet do serwisu.

A czy polsat cyfrowy ma servis za granica? a dokladnie w londynie?

chcialem zakupic w servisie polsatu ale nie mozna kupic samego dekodera…

to nie kupuj samego dekodera tylko z kartą przeciez cena jest ta sama

Ale ja mam swoja karte i oplacam ja…

Nie chce nowej umowy !

Cyfrowy Polsat nie ma swoich serwisów za granicą… poza tym chyba samo używanie dekodera Polsatu za granicą Polski jest według umowy zabronione…

nie jest zabronione jeżeli wywiążemy się z podpisanej umowy i dekoder staje się naszą własnością , wtenczas odbiór programów uzależniony jest od okresowych opłat, opłacenie abonamentu stanowi okresową umowe na dostarczenie sygnału i nie ma tam mowy o “zagranicznym” kożystaniu z dekodera.

To jak masz umowę i go opłacasz to wymienia Ci dekoder Twoja kartę przepiszą i po kłopocie…Było by gdybyś był w Polsce a tak to tylko zakup dekodera polsatowskiego NIELEGALNIE…i full bez opłat i wszystkie programy i za darmo( legalnie kartę idzie przepisać do innego dekodera polsatowskiego pod warunkiem że dekoder który byś od kogoś odkupił nie ma zaległości- gdyby miał musiał byś je opłacić )dopiero wtedy polsat przepisze Ci kartę drynnij do nich wytłumaczą,Żeby było ciekawiej to dwa tygodnie temu dostałem właśnie od nich nową kartę bo wymieniają i mimo że mam wykupiony pakiet podstawowy to są dostępne wszystkie kanały oprócz HBO