Dell Venue 8 Pro - odstające szkło

Witam,  niedawno zakupiłem używanego Dell Venue 8 Pro jednak jest drobny problem. W lewym dolnym rogu tabletu, dosłownie przy krawędzi szkło pokrywające ekran po mocniejszym naciśnięciu lekko sie wgniata. W innym miejscach to nie występuje. Po docisnięciu przez pare sekund jest ok po czym znowu powraca do poprzedniego stanu. Nie widać by w jakikolwiek sposób szkło odstawało od reszty obudowy, wizualnie jest ok. Digitizer nie do końca chyba załapał w tym miejscu. Wygląda to tak jakby wgl. nie było tam kleju, gdyż nie słychać w momencie naciśnięcia dźwięku styku 2 klejących się powierzchni. Tablet po gwarancji więc nie oddam. Czy mam sie czym martwic i powinienem jakoś temu zaradzic? Nie wiem czy z zasem po prostu nie będzie ten ubytek się powiększał.

Jak chcesz spróbować coś z tym zrobić to potrzebujesz co najmniej suszarki do włosów i zacisku sprężynowego (taki klips z rączkami). Podgrzewasz rozklejone miejsce i zakładasz odpowiednio zacisk gdzieś na godzinę aby podgrzaniu klej ostygł i związał.