Denerwujące tykanie w reklamie Sony

Witam! Czy nie dałoby się wyłączyć tego tykania w reklamie Sony. Uciekam z tej strony lub wyłączam dźwięk, bo czuję się jakbym siedział na minie zegarowej :smiley:

Ja nie widzę żadnej reklamy :wink:

Już to zgłosiliśmy reklamodawcy, lada moment zostanie to poprawione…

Poraj, chodzi Ci o ten tykający zegarek? Dziś tez przez dłuższą chwilę zachodziłem w głowę która to strona bez mojego pozwolenia sobie tyka.

Banner już nie tyka :wink:

No i właśnie błąd. Ja też na większości stron nie widzę żadnych reklam, ale na DP Adblock mam standardowo wyłączony, ponieważ cenię tę stronę i szanuję pracę redakcji. I zależy mi, aby portal nadal działał. Przecież nie zarabiają na abonamencie, a właśnie na reklamach.

Tym bardziej, że Krogulec prosił o to osobiście. :slight_smile:

Raz że była prośba, a druga sprawa że jak jakaś reklama jest uciążliwa i np. obciąża komputer to jak widać nie ma problemu żeby się tym redakcja zajęła :slight_smile:

Wystarczy tylko zgłosić :stuck_out_tongue:

Jak dobrze pamiętam były takie sytuacje :wink:

" Miszkurka2000" - tak, po prostu dziwacznie się czułem z tą tykającą bombą. Osobiście nie mam nic do polityki reklamowej DP, a nawet nie stosuję programów anty- i gdyby to “tykanie” miało chociaż inny ton (dźwięk) - jakiś milszy dla ucha - to nie zawracałbym tu głowy.

Dobrze, że już nie tyka :slight_smile:

Ja też nie blokuję reklam. Wolę to niż płacenie abonamentu w przyszłości.

:o :o :o Tykanie- polecam …włączyć muzykę :lol: :lol: :lol:

:o :o :o Musialem to zmienić- polecam szczegónie muzykę Chopina :lol: :lol: :lol: :lol:

Na dobreprogramy.pl nie blokuję reklam :stuck_out_tongue:

Po Tobie, użytkowniku z takim stażem, tego się nie spodziewałem… :evil: Brak słów…

Palnąłem głupstwo- przyznaję :oops: :oops: :oops:

Rozumiem, że wy na tym zarabiacie, ale portal interia.pl swoimi natarczywymi reklamami zmusił mnie do ułatwinia sobie życia :roll:

Post już troche zmieniłem :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: Treaz brzmi godnie :lol: :lol: :lol: :lol:

Proponuje usunąć te dwa cytowania mojego bełkotu z postów -Piotrek_20 i Krogulca i śladu nie będzie- po co kusić los :oops: :oops: :oops:

trzeba najpierw się zastanowić, ale nie ma co rozpaczać, na pewno będzie poprawa :slight_smile:

Posty zostają.