Dziś opisałem aplikację, która ukazuje powiadomienia, statystyki i pozwala na łatwy podgląd różnych danych - DePesza autora @djfoxer
Proponuję zachęcić go do wydania wersji na Androida !
Dziś opisałem aplikację, która ukazuje powiadomienia, statystyki i pozwala na łatwy podgląd różnych danych - DePesza autora @djfoxer
Proponuję zachęcić go do wydania wersji na Androida !
To może zamiast reklamować wpis, skontaktuj się z samym twórcą. @djfoxer nie pogardzisz minionkiem ?
W komentarzu pisaliśmy. Wyraził chęć i " napisanie DePeszy na Androida z powiadomieniami w tle, muszę się tylko zmobilizować". A nic tak nie podnosi chęci, jak wsparcie i prośbt osób oczekujących na daną apkę
A co do reklamy wpisu to musi być, niech ludzie bez instalowania zdecydują czy im się apka przyda.
Hej hej. Idzie długi weekend, może zacznę od fixu Licznika Blogowego i coś z tą Depeszą na Andka pokombinuję Dzięki @anon72825314 za przypomnienie o DePeszy.
@lordjahu Dobry minionek nie jest zły, a one chyba były złe w sumie…
Btw, dziwna sprawa, obaj z was wywołaliście mnie w komentarzach, ale żadnego powiadomienia na blogu nie było…
Całe DP i ich super powiadomienia…
@anon72825314 @lordjahu - Licznik Blogowy już zaktualizowany, nowa wersja jest już w markecie Chrome i FF, niedługo w sklepie Opery powinna się pojawić aktualizacja.
Dla Opery pojawi się pewnie około 20 maja, jak miesiąc trzeba było czekać na uBlock Origin 1.15.24 (dodatkowo okazuje, się że interfejs tam jest czasem zbugowany) a już mamy wersje 1.16.2 i ona już tam raczej nie trafi.
Po miesiącu dopiero Opera wrzuciła nową wersję Licznika Blogowego do marketu… widocznie mają tak szeroki zasięg, że nie muszą przejmować się szybkością certyfikacji w ich sklepie
Oni już odpuścili i tworzą nową przeglądarkę aby wyłapać zagubionych i nieświadomych użytkowników.
Prawie trafiłem, bo na początku pisałem coś o 29 maja ale zmieniłem na 20 by mniej więcej się zgadzało z liczbą dni kiedy pokazała się nowa wersja uBlock Origin, kolejne wydanie poprawkowe czekało tydzień.
To taka mała prośba odnośnie DePeszy na W10 - żeby nie wylogowywało tak często. Jak się zaloguję w aplikacji (korzystam już tylko na laptopie, ze względu na “przeproszenie się” z adroidem), to po 2-3 dniach max, muszę się znowu przelogowywać bo już się nie łączy
@walgav Tak, wiem, ale nie mam zupełnie czasu aby przysiąść do tematu
@anon72825314 Bak czasu Myślałem też aby apka tylko sprawdzała w tle powiadomienia bez listy powiadomień, ale to nadal wymaga wolnego czasu
Sorry że głowę zawracam, ale chciałem spytać czy wiesz że DePesza wyleciała ze sklepu ms. Nie wiem czy działanie zamierzone czy coś. Ale zmieniałem komputer i nie mogę już zainstalować DePeszy bo jej nigdzie w sklepie nie ma.
Czytam, że MS wyrzuca ze sklepu apki, które dawno nie były aktualizowane i nie mają “milionów” pobrań To już wiecie czemu sklep MS to kupa…
https://social.msdn.microsoft.com/Forums/windows/en-US/871285cd-4e31-4577-954e-15ca3ddfedfd/app-was-unpublished-and-cannot-be-resubmited-app-policies-1014-active-presence?forum=wpsubmit
Dzięki za czujność, zobaczę czy coś da się z tym zrobić.