Witam wyszukiwałem w necie i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi czego dotyczy ten proces.
Po uruchomieniu systemu Win xp komputer reagował bardzo ociężale, po uruchomieniu menedżera zadań okazało się że w/w proces zajmuje najwięcej zasobów pamięci i procesora. Dodam jeszcze że dysk w tym momencie również był w użyciu.
Czy ktoś z kolegów koleżanek potrafiłby mi odpowiedzieć czy jest to proces bezpieczny czy może jest to jakaś infekcja.
Faktycznie mam zainstalowany Defraggler, kojarzyłem że to może być jego proces tylko zmyliło mnie gdy go uruchomiłem a menadżerze ukazał się proces Defraggler.exe i stąd moje poszukiwania
To jest na win xp a w nim niestety nie ma takich “bajerów” ale… przyjrzałem się dokładnie ustawieniom Defragglera i doznałem olśnienia że przy ostatnim uruchamianiu kompa ustawiłem defragmentacje przy uruchomieniu systemu, a że było to ze dwa tygodnie temu to wpada się w panikę gdy zapomina się o niektórych sprawach . Jeszcze raz wielkie dzięki za naprowadzenie na właściwą ścieżkę.