Nie wiedziałem dokładnie, gdzie wpasować ten temat, lecz napisze go tutaj. A więc. Ściągnąłem sobie demo NFS Carbon. W trakcie instalacji, zaktualizowało mi Directa. Lecz problem mój zaczyna się w trakcie instalacji Fify 07. Przed instalacją dema Carbona, instalacja przebiegała w 100% sprawnie, lecz teraz wyskakuje mi błąd, że FIFA wymaga co najmniej DirectaX 9.0 c, z tym że ja właśnie mam tego directa (a bynajmniej tak mi się wydaje). Specjalnie ściągnąłem całego DirectaX 9c i zainstalowałem go, lecz problem-bez zmian A więc mam pytanie (nieco głupie). Jak poprawnie skasować Directa, żeby nie było przez to jakichś błędów. No chyba, że macie inne pomysły jak zaradzić temu problemowi. :lol:
Uruchom instalke w trybie zgodności z Windows 2000, to powinno pomóc (tak przynajmniej twierdzi EA)
Niestety, ale nadal przy instalacji Directa wyskakuje błąd.
Kriss proszę poprawić temat na konkretny
Mam dokładnie ten sam problem i to z FIFĄ 2007, Carbonem, Most Wanted i NBA2007 (piraty) przy czym moi koledzi instalują te gry bez problemu.
aha :x
Kriss a Ty instalowales DirectX’a na starego DirectX’a ?
http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=107664
W tym temacie napisałem co trzeba zrobić, tyle że z Most Wanted. Lecz z FIFĄ jest identyko.
Mam chyba podobną, dziwną sytuacje:
zainstalowałam directaX 9c ale gdy na Evereście sprawdzam oprogramowanie to pisze że ma DirectX v6
gdy wchodze w dział DirectX i sprawdzam jakie jest to pisze że 9c
nie wiem o co chodzi…
może go źle zainstalowałam
a w takim razie: Jak zainstalować dobrze?