Witam. Problem mam od początku rozpoczęcia pisania komentarzy na vortalu (gdzieś z rok). Otóż chcę skomentować jakąś wiadomość, piszę komentarz, klikam ‘‘Wyślij’’, pojawia się napis ‘‘Komentarz czeka na zatwierdzenie’’ i to wszystko. Czekanie na zatwierdzenie moich komentarzy trwa bardzo długo. Np. news na vortalu pojawił się o 12:55, komentarz wysłałem o 12:58, pierwsze zatwierdzone komenty pojawiają się o 13:02, tylko gdzie jest mój? Po drugie czy nie byłaby możliwość zniesienia zatwierdzenia komentarzy?
Ależ jest, dla osób zarejestrowanych
Zaloguj się na stronie głównej to komentarz pojawi się natychmiast.
Czytaj tu: http://www.dobreprogramy.pl/OVortalu.html
Biorąc pod uwagę “jakość” tych komentarzy, to nie jestem pewien czy to było dobre rozwiązanie
Słony50 , proponuje skontaktować się z redakcją, podając link do newsa, który komentowałeś, nick pod jakim pisałeś. Być może nie został zatwierdzony z przyczyn regulaminowych. Jeśli nie, to znaczy, że problem leży raczej po Twojej stronie (być może z przeglądarką) ale to może zdiagnozować Administrator Vortalu.
@OP
Moderujący newsy nie siedzą z palcem na przycisku w nadziei, że za chwilę pojawi się jakiś komentarz. Komentowanie to nie wyścig - jeśli Twój komentarz nie zostanie zatwierdzony w, powiedzmy, godzinę to co się stanie? Nic. Absolutnie nic. Sugeruję posłuchać rady Monczkina z tym jednak zastrzeżeniem, że trucie na temat niezatwierdzonych komentarzy w mniej niż kilka godzin po ich wysłaniu albo w nocy jest bardzo złym pomysłem.
No np. jestem teraz zalogowany i dalej widzę okienko o zatwierdzeniu przez moderatora. Także gdzie to włączyć? @Ryan no właśnie po 2 - 3 godzinach są akceptowane, nie uważasz że to trochę utrudnia odpowiadanie np. innym osobom?
No i co z tego że widzisz ??
Jak komentarz pojawia się od razu
Ale dalej komenta nie widzę. Chyba to rozgryzłem. Zarejestrowałem się wczoraj, więc trzeba czekać tydzień, dopiero potem już moderator nie będzie akceptował. Dobra, to mamy z głowy. A jak zmienić motyw/kolor bloga?
Słony50 , dokładnie jest tak jak piszesz, istnieje 7 dniowy “poślizg”. Sensu takiego działania nie trzeba chyba nikomu specjalnie wyjaśniać.
Co do zmiany kolorów bloga, to zaloguj się i wejdź tutaj http://www.dobreprogramy.pl/Wyglad.html