Witam.
Bardzo dawno temu poprzez opcję “Zaproponuj program” zgłosiłem oficjalne spolszczenie do programu SmartFTP. Niestety do dnia dzisiejszego nie pojawiło się na stronie… rozumiem, że pewnie macie całą masę zgłoszeń o nowych programach i trochę czasu trwa przetestowanie ich wszystkich.
Nie rozumiem jednak jednej rzeczy… kilka tygodni po zgłoszeniu spolszczenia postanowiłem w komentarzach programu dodać link do tego spolszczenia. Tak aby inni już mogli z niego korzystać… niestety mój komentarz nie pojawił się na stronie, najprawdopodobniej nie przeszedł weryfikacji. Po kilku dniach spróbowałem ponownie, cały czas to samo. Po trzeciej próbie dałem sobie spokój, nie wiem czy komuś zależy aby ten link nie pojawił się w komentarzach czy co… bo jakoś nie wierzę, że ktoś omyłkowo 3 razy usunął mój komentarz. Może jakieś wyjaśnienie?
Link to oficjalnego spolszczenia dla programu SmartFTP -> http://smartftp.com/localization/projec … FTPPLK.exe
Program na waszej stronie nadal jest dostępny tylko w angielskiej wersji językowej…
Jeżeli temat napisałem w nieodpowiednim dziale forum, to proszę o poprawienie mojego błędu. Ten dział wydawał mi się jedynym słusznym na napisanie takiego posta.