Mam małe pytanie do Was. Zauważyłem właśnie, że na windows 10 w sklepie niema już dostępnego Adblockera Adguard. Czy ktoś wie dlaczego ? jeszcze 2 miesiące temu był dostępny.
Co się teraz z tym stało ? Chciałem sobie pobrać na przeglądarkę Edge.
Nie można pobrać tego: CV: NyHFZ3Tdk0ac8qv0
Kod: 0X00000005
Brak Szukanego Produktu
Ameshkov (twórca Adguard) zaraportował błąd do MS. Teraz czeka za ich reakcją.
A… Jak kiedyś pobierałeś Adguard, to wejdź w swoją bibliotekę, bo posiadasz i taki znak download kliknij, to ci się pobierze.
Tylko, że ja akurat usuwam historie pobran i historie przeglądanych stron.
Więc nie mam tego, żeby sobie pobrać.
krystian3w nie wiem o co chodzi z tymi filmami, które mi pokazałeś.
Mam sklep odinstalować a potem zainstalować ? ja jestem Polakiem i tylko po polsku mówię.
Sklep i ikona konta MS, a tam w rozwiniętych moja biblioteka (jakoś tak) i tam widnieje, o ile pobrałeś (jako już posiadana). Stamtąd ikona pobierania i ci się zainstaluje.
Mu nie chodzi na pewno o taką historię, bo tej co się instalowało z Store nie da się usunąć w sumie bez zakładania nowego konta microsoft.
Ameshkov (twórca Adguard) zaraportował błąd do MS. Teraz czeka za ich reakcją.
Więc filmiki możesz olać problem na poziomie wyżej niż błąd w twoim systemie operacyjnym.
Seba228215 ja nie mam założonego konta MS na moim laptopie.
I nie wiem gdzie wchodzi się w bibliotekę ?
Czy kiedyś zakładałeś konto MS ? W bibliotekę wchodzisz, jak włączysz sklep, obok wyszukiwarki jest taka ikonka, ze zdjęciem lub z samym ludzikiem (zależy czy ustawiłeś profilowe w MS), klikasz to i rozwija ci się i masz pobrane i aktualizacje, wyloguj, etc oraz biblioteka i to właśnie klikasz na biblioteka. I ot tajemnica. Żadnego zapisywania i usuwania historii w Edge, jak wcześniej pisałeś.
A co robi ta ikona z
?
Jak dobrze pamiętam, to ukrywa element w bibliotece, ale potem jest też w pobliżu pokaż ukryte.
Seba228215 dzięki, że tam coś takiego jest. Ja nawet nie wiedziałem o tym, że tam rzeczy ze sklepu się zapisują w tej bibliotece. Dzięki jeszcze raz.
Próbowałem sobie pobrać z tej biblioteki Adguard, bo miałem tę aplikacje w maju zainstalowaną, ale gdy klikam pobierz to wyskakuje mi komunikat Spróbuj pobrać ponownie - Po naszej stronie wystąpił błąd.
krystian3w te ikonki co pokazałeś służą do ukrycia aplikacji tak ? ale ja nie mam nic ukrytego.
Ale też dzięki, że zwróciłeś na to uwagę. Bo pierwszy raz popatrzyłem na to i nie widziałem tych ikonek. Dopiero teraz za drugim razem i kolejnym już widzę te ikonki.
U mnie z biblioteki MS Store się zainstalowało, ale nadal nie ma dostępu do produktu, żeby przeczytać komentarze czy też opis.
Seba228215 nie wiem jak Ty to zrobiłeś, ale u mnie się nie da tego zainstalować.
Kliknąłem ten symbol pobierania, co mam przy nim w bibliotece. Już wcześniej wysłałem zrzut z mojego sklepu na PC.
Ja robie tak samo jak mi piszesz i się nie da.
Dziwne… Nie wiem od czego w takim razie zależy. Mi pobrało, ale nie mogę nadal wejść i poczytać opinie i opis na stronie produktu w sklepie MS.