Dlaczego w okienku SB


(system) #1

........w polu gdzie dokonuje się wpisów widać tylko połowę tekstu?

Dzieje się tak przy używaniu Firefoxa, a przy IE wszystko jest OK!

Dopiero teraz o tym piszę, bo myślałem, że tylko u mnie tak widać, ale ostatnio jeden z userów, zwrócił na to uwagę, więc poruszam w związku z tym ten temat!


(3dm Racek) #2

U mnie jest OK ...


(Qbek50) #3

dokładnie. Mam taki sam problem i nie widze do końca czy dobrze piszę :? :


(lazikar) #4

U mnie też brak problemu. :?


(system) #5

Szkoda, że nikt z wypowiadających się nie pisze, z jakiej w tym momencie przeglądarki korzysta!

Można by wtedy wysnuć jakiś wniosek, a tak dalej nie wiadomo o co chodzi!


(Rafi) #6

W Operze jest ok


(lazikar) #7

Logiczne że chodzi o Firefoxa :smiley:


(system) #8

No to mamy zagadkę!


(lazikar) #9

Jaka zagadkę???

Pisze że u mnie przy Firefox wszystko jest ok. Nie rozumiem o co ci biega. :x


(Duch) #10

lazikar kerimusowi chodzi o to, że u niego na FF jest coś nie tak, a u ciebie na FF jest wporządku :slight_smile:

u mnie na Operze i FF jak i IE jest wszystko wporządku :!: :slight_smile:


(system) #11

Chyba Cię Duchu zatrudnię na pół etatu na tłumacza! !!


(Duch) #12

mam bardzo wysokie wymagania finansowe :stuck_out_tongue:


(lazikar) #13

No faktycznie nie zrozumiałem o co chodziło koledze. :smiley:


(Maniooo666) #14

Witam,

Nawigator, Mozilla 1.7.3 - to samo, czyli tekst do połowy. IE - wszystko gra.


(Arletamikulska) #15

ja tez mam firefoxa i jest w porzadku i tak samo w ie. :smiley:


(adpawl) #16

No cóż... Wygląda na to, że trza coś poprawić w pliku shoutbox.php

albo może w stylach... :?

chociaż wygląda tak, jakby tabelka była zbyt mała... :smiley:


(boczi) #17

Nie mam tego błędu. Czy ktoś mógłby zrobić screena i pokazać, jak to dokładnie wygląda?


(Maniooo666) #18

Witam,

boczi9ah.jpg


(boczi) #19

Dzięki za "uwidocznienie" tego.

Jednak pod Firefoxem też tak mam:

teest8gg.jpg


(3dm Racek) #20

A to o to chodzi :smiley:

Też tak mam ...