Witam. Czy można w programie DMDE 4.2.4 Free Edition ustawić, żeby odzyskane pliki i foldery były tak zapisane jak były przed odzyskaniem? czyli dany plik w danym folderze?
Możesz zgrać dane, jeśli widzi ci strukturę plików i katalogów. Ale wersja darmowa ma ograniczenia do ilości tych danych zgrywanych na raz . Prawdę powiedziawszy, nie wiem jakie są teraz, bo odkąd pamiętam, mam wersje pro, i nie zwracałem uwagi, co tam zmieniają w darmowej.
Z jednej partycji odzyskałem wszystko, a dwóch innych nie widzi. Co robić? A program Easeus Data Recovery Wizard widzi te partycje, ale nie mogę odzyskać, ale widzi pliki.
A skanowałeś cały dysk?
Tak, skanowałem
Podczas skanowania zaznacz też fat 32. Jak skończy, to powinien ci wyświetlić listę możliwych partycji, z uwzględnieniem ilości plików jakie mogą na nich być. Można potem wybierać z listy i próbować opcji otwórz partycję.
Ostatnią partycję z dysku można otworzyć przez DMDE i wszystko z niej odzyskać, a dwóch partycji niestety nie. Program CrystalDiskInfo pokazuje, że z dyskiem jest wszystko OK.
Jedną partycję odzyskałem EaseUS Partition Master. Jest taka jaka była i wszystko na niej jest. Ale jeszcze dwie mi zostały.