Będę mieć w bliskim czasie w posiadaniu kwotę 400zl przenaczona na zakup nowego telefonu. tylko jest ich tyle ze juz sam nie wiem co wybrac aby sie nie zawiesc. telefon musi dla mnie miec slot na karty pamieci (najlepiej microsd). Fajnie by było gdyby był sliderem oraz samsungiem (ale to niekoniecznie). Przede wszystkim wymagam, tego zeby po miesaicu uzytkowania nie rozkruszyl mi sie z powodu jakis wad technicznych (wiem ze roznie mozna trafic , ale niektore modele sa wadliwie i niesolidnie zrobione- tak bylo z moja wczesniejsza nokia 5200- myslalem ze fajny telefon i w ogole a po jakims czasie sam mi sie rozpadł). takze licze, ze doradzicie mi i wreszcie uda mi sie cos wybrac.
Osobiście podoba mi się jedynie aparat w tym telefonie. Ilość kolorów? BEZNADZIEJA. Mam nokie 6630 (telefon ma z 5 lat) i b.ładnie się prezentuje wg. mnie. Osobiscie jednak odradzam z tego co widze, jak kolega chwali sie telefonem samsungiem w szkole.
za 400zł to mogę ci jedynie polecić Nokie 6300. Nie patrze na allegro wie c nie powiem Ci czy zatrzymiesz sie przed w cenie 400zł. Komórka fantastyczna, 16mln kolorów to już mówi za siebie, 2mpx, radio itp. zreszra zobacz sam, mój brat ma ten tel. i podoba mi się.
Ja polecę Samsunga L760.Bardzo dobry m służy głównie do słuchanie Mp3 z głośniczka i spisuje się doskonale.Mam kartę 1GB i nic nie przycina mimo że zostało na niej 4mb wolnej pamięci.Bez problemu go wyłapiesz za 250zł.Minusem jest szybko ścierająca się obudowa po bokach ale da się przeżyć.Mam go od roku i wspaniale się sprawuje na razie żadnych luzów w obudowie.No i to chyba tyle.Gry sobie też wgrywam bez problemu w ok. 3 minuty.