Siema! Szukam jakiegoś dobrego anime, coś w stylu Bleach’a. Czyli ciekawa akcja, nawalanie się, coś w stylu relacji Ichigo-Rukia (jak ktoś ogląda Bleach to wie o czym mówię) chociaż niekoniecznie. Od razu mówię - badziewia typu DragonBall, Naruto czy Pokemon xD odpadają.
Może na youtube “ragnarok anime” mi się podobało zwłaszcza sezon 1wszy:)
może hellsing?
Death Note
Death Note’a i Ragnarok Anime, pewno obejrze, ale Hellsing jak dla mnie zbyt poważny. Troche humoru potrzeba
Ośmieszasz się
Wracając do tematu, zaczynaj od pozycji kultowych, których nieznajomość to hańba
IMHO spróbuj Neon Genesis Evangelion. Drugi Bleach to nie jest, ale może ci się spodobać.
Ja znam najlepsze anime na swiecie
Dragon Ball
dragon ball tak jak naruto to najgorsza rzecz na świecie skierowana dla dzieci… obejrzałbym sobie death note ale za dużo odcinków a mam mało miejsca na dysku
Ja bym chciał żeby dużo odcinków było
Co racja to racja, właśnie sobie przeglądałem stronkę z anime i wygrzebałem tylko 37 odcinków.
a ja mam na kompie dopiero 7 na 37 więc przez noc coś się ściągnie z wyliczeń wynika że w 21 godzin i 20 minut ukończy wszystkie
transfer 30kb/s z rapidshare #-o
kupcie sobie na allegro za 2zł premium na rapidshare 24h/10gb i sciagniecie wszystkie odcinki w 10min
No a może Full Metal Alchemist ? MI się podobał xD
Warty rozważenia ten Full Metal Alchemist, bo słyszałem że też całkiem ciekawy.
A co do ściągania anime, to ostatnio się dorwałem RealityLAPSE.com, większość odcinków jest w RMVB, więc całkiem szybko się ściągają.
już sciągnięte ale strasznie ciężko dopasować napisy niektóre odcinki musiałem wywalić i ściągnąć skądś indziej
brakuje mi 05, 23, 24, 33
Odcinków czy napisów ?
Jak dragon Ball może być dla dzieci mój ojciec oglądał całą serię w wieku 40 lat
A moja babcia 50 letnia Pokemony
NARUTO!!