Mam pytanie czy kompek składający się z takich części które wymienię byłby dobry do najnowszych gier takich jak: Call of Duty 4 Modern Warfare, Medal Of Honor Airborne i inne z rodzaju fps. A tu podzespołki:
Kartka Grafy Galaxy GeForce 8600GTS, Pamięć RAM 2 x Kingston 1024MB DDR2 800MHz, Płytka g. ASUS M2R32-MVP,Procek AMD Athlon 64 X2 6400+, Dysk t. Seagate Barracuda 7200.10 400GB SATA II 16MB Cache NCQ (ST3400620AS), Kartka muz. CREATIVE SB X-FI mX XTREME AUDIO OEM, Nagrywarka LG box GH20NS10 i Oczywiście M$ Windows XP Pro 64 bit. Wiem że to taki sprzęcik za grosze ale nie lubię drogich bo co rok mam nowego kompa a co około miesiąc jest coś zmieniane acha jak macie jakiś lepszy pomysł miejwięcej w takim przedziale cenowym to walcie tylko bez procków intela bo ich nie lubię.
:hahaha: Ja też wiele rzeczy nie lubię, ale muszę je robić, albo posiadać.
Poza tym. Co ci ten Intel zrobił. Czasem procesory Intela są faktycznie lepsze od AMD. Po drugie.
Po co ci system 64 bit, gdy kupujesz tylko 2 GB RAM?
Poza tym osobiście, gdybym miał taki komputer, to kierowałbym się w kierunku Visty… Chociaż co kto lubi. Chcesz XP, bierz XP nikt ci nie broni. Życzę miłego korzystania z nowego kompa. 8)