witam mam 1 gb ram i karte graficzną ASUS GeForce 7600GS 256MB DDR2 7600 GS AGP SILENT chcialbym sobie do tego dokupic plyte główną oraz procesor czy dobrym wyborem bedzie
Płyta główna ASROCK AM2NF3-VSTA - NF3, SATA, DDR 2, AGP, S-AM2 oraz Procesor AMD ATHLON 64 X2 4000+ BOX / 2.1 GHz / S- AM2? prosze o pomoc płyta i procesor do 400 zl kupuje w sklepie arest prosze zobaczyc na tą strone płyty głowne są tylko dwie http://www.arest.pl/index.php?inc=cenni … rafika:AGP ja wybralem tą drugą dobry wybor? bedzie wspolpracowac z moją kartą? dzieki
Płyty marki asrock raczej nigdy nie są dobrym wyborem ;D to takie badziewie jak kiedyś ecs ;D Lepiej poszukaj jakiejś asusa albo gigabyte choć lepiej asusa ;]
Choć z tego co widzę to tylko asrock robi takie wynalazki jak nowoczesne płyty ze starym agp x8 ;] także jeżeli chcesz koniecznie wykorzystac te grafikę to zdajsię pozostaje ci ten asrock ;]
Płyty główne ASRock zbierają bardzo dobre recenzje za Oceanem i wcale nie są takie badziewiarskie jak to niektórzy mówią.
To jest typowy przykład na to, że płyta główna może być tania i dobra. Do użytku domowego sprawdza się idealnie.
Mam płytę główną ASRock ALiveNF7G-HDready i procesor AMD Athlon 64x2 4000+ przetaktowany na tej płycie za pomocą jednej opcji w BIOS-ie na 4600+ i wraz z kartą graficzną Palit Sonic+ gram we wszystkie gierki. Nie mogę na nic narzekać. Tanio i bardzo dobrze.
PS. Jeżeli mogę coś poradzić, to nie inwestuj już w płytę główną z AGP. To strata pieniędzy. Jak będziesz chciał zmodernizować kartę graficzną, to będziesz zmuszony zmienić także i płytę, bo teraz AGP to już zabytek. Pomyśl nad sprzedażą tej karty graficznej i spróbuj znaleźć coś pod PCI-E. To jest bardziej przyszłościowe.
Płyta główna ASROCK AM2NF3-VSTA - NF3, SATA, DDR 2, AGP, S-AM2 czy ta płyta bedzie wspolpracowac z moją kartą ASUS GeForce 7600GS 256MB DDR2 7600 GS AGP SILENT i procesor Procesor AMD ATHLON 64 X2 4000+ BOX / 2.1 GHz / S- AM2 o ten chodzi? w sumie to bedzie 360 zl za taką cene ten procesor wraz z płytą jest dobrym zestawem?