Dobry tablet do 500 zł

Witam serdecznie! Potrzebny mi jest tablet, który będzie służył do pracy, żadnych gier , tylko przeglądarka, czasami zrobienie fotki i jakiś skype. Budżet jaki mam wyznaczony to 500 zł. Wiem że idzie dostać w tych cenach tablety tych mniej znanych firm ale równie dobrych co np Samsung czy Sony. Fajnie jakby miał 10 cali. Znalazłem taki sklep: https://topszop.net/tablety.html czy ktoś z was może z niego korzystał kiedyś? Te tablety co mają są naprawdę w dobrych cenach no i jak sprawdzam to te tablety Overmax mają całkiem dobre podespoły. Uważacie że warto wejść w zakup takiego sprzętu?

Posiadam LENOVO Tab 2 A8-50F IPS GPS 16GB. Bardzo wydajny, nie zacina się, Szybki i pojemny dysk flash 16 GB, Łatwe rozszerzenie biblioteki multimedialnej, Znakomity czas pracy na akumulatorze. Mam go od roku i ani razu się na nim nie zawiodłem

Lenovo A3330-H Tablet , miałem go z 2 lata na plus ze ma moduł 3G wsadzasz kartę i masz neta do skypa i do neta starczy mi nie mulił grałem na nim w CSR2 , NFS No LImits zero lagów . Szukaj A3330-H taki miałem polecam teraz musi być tani szukaj OLX lub Allegro

Tablet do pracy?
Jeżeli praca polega na konsumpcji treści to spoko, do tworzenia czy edycji nijak się nie nada.
Do pracy raczej za tą kasę jakiś poleasingowy lapek, obecnie ja i żona mamy po ThinkPadzie X201, 12", mocne, lekkie i można do 5 stówek kupić nawet z roczną gwarancja gotowego do pracy.