pisałem już że nie chodzi mi żeby napis był szkliwy tylko to logo, a co z tym światłem
bartheez nie wiesz - nie pisz
pisałem już że nie chodzi mi żeby napis był szkliwy tylko to logo, a co z tym światłem
bartheez nie wiesz - nie pisz
kuhar eee…nie wiem czy zauważyłeś, ale napisałam Ci na poprzedniej stronie tego tematu o tym świetle - nie wiem czy o to chodziło, ale zobacz, jeśli nie widziałeś jeszcze.
zrobiłem tak i wyszło mi jeszcze bardziej matowe i rozmazane a mi chodzi o zupełnie odwrotyny efekt
kuhar a możesz podać w ramach przykładu jakikolwiek inny obrazek gdzie jest tak jak Ty chcesz zrobić na tym logu ?? Bo ciężko zrozumieć trochę o co chodzi z tą “cukierkowością”
kuhar zobacz to url tylko że zamiast miękkiego białego pędzla zastosuj inny kolor pędzla, odpowiadający Twojej grafice
a jaki kolor dać?? mi wychodzi zawsze tylko bardziej matowe i rozmyte
Złączono Posta : 29.07.2007 (Nie) 17:58
już mi mama pomogła…grafik komputerowy
nie wyszło z tą cukierkowatością ale jest lepiej
jeszcze tylko zostało do zrobienia to światło
Złączono Posta : 29.07.2007 (Nie) 18:12
małe update
nieżle mi wyszło jak na pierwszy raz??
kuhar , zrób tak:
* Zmień czcionke na arial to pomoże i praca bedzie wyglądała o niebo lepiej a swiatło to jest taka jedna z cech WEB 2.0 czyli połyski pokaże Ci jak podtunninngowac napis ok? Oczywiście zmien kolory napisów na całe
białe
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? … bd56b3ff04
Masz pozdrowienia od mojego photoshopa
te napisy są właśnie ok…aha i zrobiłem je w corelu i tam zapisałem jako jpg a pużniej do ps