Krótko opiszę problem: po dodaniu komentarza pojawia się adnotacja, że oczekuje na zatwierdzenie - OK, to rozumiem. Dopiero gdy odświeżę stronę lub wejdę na nią jeszcze raz, mój komentarz wraz z adnotacją znika i w tym jest problem. Wygląda to po prostu tak, jak w chwili przed przystąpieniem do napisaniem komentarza. Dodam, że zdarzyło mi się to już trzy razy na trzy próby komentowania. Widzę, że na forum dość dawno przewijały się podobne wątki, ale tam przeważnie użytkownicy podczas pisania komentarzy nie byli zalogowani. Ja natomiast jestem.
Gdy używasz jakiejś starej wersji przeglądarki, np ie8, to będzie się więcej błędów wyświetlania. Gdy używasz nowej wersji Firefoxa, czy Chrome, to znajdź w ustawieniach/opcjach swoje ciasteczka i usuń te z dobreprogramy i z forum dobreprogramy. Potem na portalu się zalogujesz i powinno być wszystko poprawnie.
Uszkodzone ciasteczka same się nie usuną, a dziwnym trafem, wadliwych ciasteczek ccleaner nie rusza.
Dziękuję za odpowiedź. Wyczyściłem ciasteczka i rzeczywiście komentarze się pojawiły. Szkoda, że sam na to nie wpadłem wcześniej. Dziękuję za pomoc. Problem uważam za rozwiązany.