Jak w temacie, kiedy próbuję dodać użytkownika do wyciszonych albo ignorowanych, nie mogę tego zrobić. Można to jakoś naprawić, bo na tym forum to jest absolutny killer feature
Jak zaczynasz wpisywać początkowe litery danego użytkownika, to co się dzieje?
W ogóle nie mogę zacząć wpisywać, bo pojawia się to „wyszukiwanie”. U Ciebie działa?
W tym „wyszukiwaniu” wpisujesz. Tak, działa u mnie.
Pomroczność jasna.
Problem rozwiązany. Dzięki
PS
Jaka jest różnica między zignorowanym a uciszonym?
Uciszony nie generuje powiadomień a zignorowany jest zwijany do „pokaż 1 ukrytą odpowiedź”, niby też brak jego wątków i irytującego powiadomienia.
PS. Ten mechanizm działa ledwie jak shadow ban (), nie jak ban w platformie GitHub, że nie możesz oceniać czyiś postów ani zbanowany komentować Twoje issues i PR (dział disscusions niby wymknął się spod mocy bana GitHub).
Chodzi mi tylko o to, żeby nie widzieć wypowiedzi paru osób. Albo żeby mieć wybór, czy chcę je zobaczyć w danym momencie.
Generalnie znam Discourse od strony użytkownika, bo sporo for jest na nim opartych. Nie wiem co za pomroczność na mnie spadła, że nie tapnąłem w „wyszukiwanie”
No to opcje dają w miarę łatwe czytanie, jedynie czasem dół strony się buguje jak użytkownik zignorowany odpowiedział jako ostatni - stopka nie ładuje się aż nie zezwolimy na jednorazowe zaczytanie ukrytej odpowiedzi.
Możliwe, że w Becie 2.8.x lub nowszej 2.9.x to naprawili i ja tylko wspominam bugi 2.7.x.
Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.