Witam Gdy padł mi net i miałem problem z połączeniem (bezprzewodowy net) zresetowałem kompa bo jak mi się taka sytuacja zdarzała to restart pomagał (gdy próbował się połączyc bez resetowania to błąd wyskoczył).
I po restarcie załączam firefoxa a tu strony z zakładek usunięte motyw domyślny i zniknła mi zakładaka “aktualności” która zawsze instalowała się wraz z FF itp itd po usunięciu i ponownym zainstalowaniu nic sie niezmieniło pomimo używania ccleanera w końcu znalazłem folder “dane aplikacji” i usunołem wszystko co związane z Mozillą i po ponownym zainstalowaniu wszystko jest ok ale zastanawia mnie czemu po restarcie kompa tak się stało? (wersja 2.0.0.5)
ok dzięki, mi to się zdarzało pierwszy raz i mam nadzieje że ostatni mojemu koledze przytrafia się to bardzo często i on po prostu za eksportował se zakładki do pliku: zakładki/zarządzaj zakładkami…/plik/eksportuj i zapisz a potem jak mu się to przydarzy daje to samo tylko zamiast eksportuj da importuj wybiera plik i jest ok. (chodziło mi o reset kompa)