Doom 3 problem na Win 7

Witam , mam dziwny problem z Doom 3 , ponieważ np. gry rozwala się tam jakiegoś zombiaka to prawie zawsze ciało rozwala się na kawałki i pokazuje się ten szkielet , po czym znika on i wszystko super . Jednak u mnie jest że gdy już się już tego zombiaka rozwali i pojawi się ten szkielet (i tu mój problem) , gdy ten szkielet zniknie to ciało tego zombiaka pojawia się ponownie tyle że już bez głowy i za 2 sekundy znika i tak za każdym razem jak właśnie rozwalę zombie lub tych marine (też zombie) , aha i z tymi pająkami mam ten sam problem , gdy je się rozwali też wybuchają kwasem ale ich ciało pojawia się ponownie i znika po 2 sekundach góra , no i własnie ten problem już mnie strasznie irytuje :-x , bardzo chciał bym sobie pograć w dooma , na Win Xp nie miałem takiego problemu , a teraz przesiadłem się na Win 7 Ultimate 64 bit i może to dlatego , pomoże ktoś ?? :frowning: Oczywiście próbowałem uruchamiać jako administrator , w zgodności itd. , grę już instalowałem ponownie , ale nie pomogło , więc może tutaj coś zdziałam :frowning:

Zainstaluj patch : http://doom3.filefront.com/file/DOOM_3_Patch;76460

Poszukaj może są jeszcze nowsze.

Nieświadomy24 ,

Zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.

Patch-e też nie działają , bo już instalowałem , jeszcze jakieś pomysły :frowning: ??

Uruchom w trybie zgodności z Win XP

Przecież już napisałem na wstępie , że próbowałem uruchamiać w trybie zgodności…

Jakieś inne pomysły ?? :frowning:

Usuń, wyczyść rejestr, usuń pliki gry i wtedy zainstaluj ponownie.

To też już robiłem :!: