Doradzcie mi jakiś telefon

Nie jestem za bardzo na czasie jeśli chodzi o telefony , ostatnio nabyłem samsunga solid … i mocno sie zawiodłem bo gps w nim to jakaś imitacja :confused:

Szukam telefonu z gps - ma dobrze odbierać! , dobrym odtwarzaczem mp3+ oczywiście slot na pamięć … więcej wymagań co do tel nie mam :wink:

Wiadomo, ile odpowiedzi tyle ofert. Ja ze swojej strony polecam Sonyericsson’a “Shakira”. Wyswietlacz 3’’, poza tym czuły (pojemnosciowy). Slot na karetę microSDHC do 16G. Bardzo dobrze działająca nawigacja, ja sobie wgrałem “NAVIGON” z własymi mapami a do tego b.dobry i głośny dźwięk z głośniczka nie tylko przy nawigacji. Jeśli chodzi o mp3 to miodzio, w końcu to SONY. A na dodatek b.czuły GPS. I super OS ANDROID 2.1. Miałem do czynienia z innymi smartphonami ze “średniej półki” i przy tym wyborze pozostałem. Oczywiście inni mają prawo mieć inne zdanie, tylko z jednym się nie zgodze [-X - że SE są awaryjne

moja siostra sprawiła sobie ostatnio telefon htc wildfire zobacz co potrafi i zdecyduj się czy go kupić telefon ma wi fi, gps, i wiele innych rzeczy

witam

fajny telefon z klawiaturką :

http://www.swistak.pl/a13985326,Super-S … WERTY.html

odradzam ten telefon już 3 razy był w serwisie. Może zainteresuje Cię jakiś telefon od Sony Ericssona z rodziny Xperia

Witam,

Ja mam takie na sprzedanie

Można negocjować. Zapraszam.

Dobra biore tą xperie :wink: