Witam,z powodu tego że mało grywam ,przesiadam się na coś słabszego :),interesuje mnie HD 5770 ,mam na oku wersje HAWK od MSI ,ale może są lepsze wersje HD 5770,cichsze,bo ten MSI ma dwa wiatraki i tego się boje że za rok albo dwa zacznie wyć,na karte chcem wydać 800zł,mam też plan przesiąść na P II X6 ,z góry dziękuje za pomoc.
Szkoda karty, bo masz jedną z najmocniejszych kart na rynku:) No, ale jak w cenie jest HD 5870, to możesz go opchnąć, ale czy warto??? Jak mało grywasz, to fakt wystarczy Ci nawet HD 5770, albo ta wersja od MSI, albo od Sapphire wersja Vapor-X, a także: Diamond Viper/PowerColor PCS+…
Mi nie zależy na mocy,sprzedaje karte za 1400zł i chcem czegoś śłabszego,z mniejszym poborem i ciszą,także myśle nad VAPOR-X ,gdy mi zabraknie dokupie jakąś grafike,na szczeście CF jest prawie bez ograniczeń co do doboru kart.Pasywy odpadają,mają plusy,ale mają mniejszą żywotność,jeszcze jakieś propozycje,mam pytanie także o procka ,opłaca mi się brać X6 ,czy może czekać na buldozera?
Gdzie 8 rdzeni?,4 to jest nawet nawet,ale mi czasem zaczyna brakować:D ,sądzę że przesiadka na 6 zniweluje problem,dodam że ze sprzedaży obecnego procka i karty mam 2000 złotych,czyli po kupieniu PII X6 1090 3,2 i HD 5770 za 800 zł ,zostanie mi jakieś 200 zł,czyli będę do przodu.