Download Express mnie polublił :(

Witam.

Słyszałem że Download Express to pożądny program, ale przekonałem się na własnej skórze :frowning: otóż nie mogę go w żaden sposób usunąć… na początku myślałem że się źle zainstalował ale się myliłem. Program uruchamia się gdy chce ściągnąć jakiś plik. Ja bezradnie ręce rozkładam… przeszukałem cały system i go nie znalazłem… jednak wiem że on tam ciągle jest…

Jak moge go zlokalizować i usunąć?

Witam. Spróbuj “pogrzebać” w rejestrze…

No cóż, próbowałem już systemowymi zabawkami i ad-awarem ale niestety… nic podejżanego nie znalazłem…

To może ręcznie?..

Może Registry Cleaner :smiley:

Proboje na " bierząco "… Szukam szukam szukam i znaleźć nie moge… ahhh jak ja nie lubie kiedy wiem że komputer jest modrzejszy odemnie :evil:

Jak go nie znajde to mnie znajdą na klamce… pozdrawiam… oglądajcie dziennik w piątek!

A może znacie jakieś freeware’owe programy do grzebania w rejestrze? bo nie chce mi się już grzebać ręcznie… :frowning:

Czytałeś mój poprzedni post ?

Hmm a z jakiej lokalizacji moge pobrać ten program?

Oczywiście z vortalu Dobre programy:

http://www.dobreprogramy.com/index.php?dz=2&t=29&id=177

:):):slight_smile:

RegCleaner-owszem,ale skuteczniejszym i b.zaawansowanym narzędziem jest jv16power tools [do pobrania w vortalu].Program ma funkcję-odinstaluj.Obsługa nie jest trudna[mimo że w opisie programu pisze że dla zaawansowanych],bo jest po polsku,tworzy też kopie bezpieczeństwa.

PS.thanx redakcji vortalu za przywrócenie wcześniejszej wersji 1.3.0.195,gdyż wersja 196 miała klucz czasowy[progs przestał działać z dniem 01.01.2004]