Witam, jak w temacie ostatnio jak wchodzę na stronę DP automatycznie mam zmieniony tryb z jasnego na ciemny. U was też tak jest? Ktoś uparcie mi ten tryb ustawia zupełnie nie pytając czy chcę tego czy nie
Cześć. Też mam tryb ciemny automatycznie i to mi odpowiada. Trudno byłoby mi teraz się przestawić do białego.
Być może chcą Cię na siłę przekonać, podobno zostały jeszcze 4 osoby, które korzystają z jasnego trybu.
To chwilowa usterka, też znamy ten problem. Rzecz jest już zgłoszona do IT, czekamy na rozwiązanie
Taki mały OT
Nie mam pojęcia co ludzie mają z tym trybem ciemnym. Wszędzie mam tryb jasny (tu - szaro zielony, który kiedyś sam stworzyłem) i na tak ustawionych kolorach mogę „siedzieć” godzinami. Natomiast wszelkie ciemne tryby wkurzają mnie już po 30 sekundach, a po minucie zaczynają mnie boleć oczy i głowa. Nie wiem jakie są statystyki, ale wiem, że wiele osób preferuje tryb jasny.
Kiedyś dałem koledze z pracy link do niebezpiecznika, to przyszedł do mnie po kilku minutach i powiedział, że nie da się tego czytać i zaraz go szlag trafi, bo mają tam białe literki na czarnym tle z pomarańczowymi dodatkami. Okropieństwo! Potwierdzam - nie da się. Na szczęście istnieją opcje odwrócenia (czy zmiany) kolorów w przeglądarce i tylko dlatego czytuję ww. niebezpiecznika.
Tak więc dobrze, że jest możliwość wyboru.