Tylko WU potrafi też namieszać w sterach.
Głównie W10.
Tylko do poczytania. Nie stosować polecanego programu!
http://usunacmalware.trojanremovaltool.org/odinstalowac-iobit-driver-booster-calkowicie
Szkoda to nawet czytać!!! Broń Boże SpyHunter! Ten artykuł to klasyczna podpucha. Odwiedziny po tym “lekarstwie” na Driver Booster w dziale Bezpieczeństwo pewne!
Wziąlem wywaliłem revem free i poczyściłem pozostałości.
Odnośnie SDI. Jak zaktualizuję klawiaturę lenovo do wersji 1.0.0.2 od ALPS, to pojawia mi się słynne nieznane keyboard filter_01. A sam sterownik jest zgodny. Jak doinstalować to co potrzebne, jak W10 nie wykrywa tego filter?
Napisałem co masz zainstalować.
Jedyne sprawdzone i słuszne narzędzie producenta.
Zastosuj się do proponowanego rozwiązania albo skończ temat, drążysz i kombinujesz od dupy strony zamiast zrobić to najprościej i najskuteczniej.
Lenovo System Update jeśli masz Windows 7 lub Lenovo Vantage ze sklepu dla Windows 10. Jedyne słuszne narzędzia do aktualizowania driverów w Lenovo. Ewentualnie jak drivery od Lenovo do GPU NVIDIA za stare, to GeForce Experience. I nic więcej. Bo zrobisz bajzel w systemie i Ci wysiądzie. A w pierwszej kolejności zanim uruchomisz tego typu program, uruchom aktualizacje Windowsa 10.
Do laptopa Acer też coś jest do aktualizacji sterowników dla Windows 10?
Acer napchał oprogramowania, ale niech się wypcha. Napchał acer updatery i tam inne skanujące sterowniki, ale to bujda. Dziewiąty rok mam laptop acer i do tego modelu acer nigdy nie zaktualizował sterów.
Dlatego Windows instaluję się z czystego Microsoftowego obrazu.