Skoro to jest beta, to dlaczego została wyłączona wersja stabilna i pozostawiona wyłącznie beta?
Czy kiedy wychodzi beta nowej jakiegoś programu, instalki poprzedniej, ale najnowszej stabilnej wersji programu są usuwane ze strony producenta? Oczywiście że nie. Tak samo mogliście na razie pozostawić starą wersję vortalu pod adresem www.dobreprogramy.pl, a udostępnić dla wszystkich adres beta.dobreprogramy.pl. Choć mam wątpliwości, czy uczestnicy poprzedniego zlotu (lub nawet węższa grupa użytkowników) rzeczywiście mieli dostęp do tej bety. Gdyby tak było, praktycznie wszystkie błędy zgłoszone przez użytkowników pierwszego dnia po opublikowaniu zostałyby wykryte wcześniej - w ciągu tych kilku miesięcy.
Ludzie nie narzekajcie,jeszcze kilka tygodni i Vortal będzie działał rewelacyjnie,do tej pory było O.K.Będzie znowu świetnie,zamiast “jęczeć” wesprzyjmy Redakcję,niech wiedzą że jako Użytkownicy jesteśmy z nimi i mogą na nas liczyć.Czym więcej komentarzy typu:“stare było lepsze” tym mniej motywacji do dalszej pracy nad poprawą “Nowego Vortalu”.
Jak to fajnie by było jak by ludzie nie narzekali ogólnie mamy bete ktoś widzi błąd zgłosza a ogólnie fajna strona jest i jakoś nie widze żeby trudniej było znaleść jakiś program czy prezentację
tutaj nie chodzi o potrzeby czyz to moje czy kogos innego, ja poprostu stwierdzam fakty ktore napisał Krogulec ze wersja beta zostala udostępniana tylko i wylacznie moderatorom i uczestnikom zlotu, wiec chyba ktoś tutaj niepisze prawdy