Drukarka atramentowa 3w1

Witam, poszukuje drukarki atramentowej do celów domowych (szkolnych) czyli raz będzie drukować a raz będzie przerwa w drukowaniu mam małą obawę o zaschnięcie głowicy przez to nie wiem co wybrać.
Rozmyślam nad Epson l3156 lub może stary już Brother j105 a i zależy mi na wi-fi. No i żeby eksploatacja nie była zbyt wysoka.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam.

Do Epsona są najtańsze zamienniki, głowica jest w drukarce nie na cartridzu. raz w miesiącu coś puścić i nie zaschnie. A taki ecotank to się przydaje jak naprawdę dużo drukujesz zdjęć, wykresów kolorowych itd

Tak, ja mam Epson’a EcoTank L3060 i jest rewelka!
Link:

Jest WI-FI, tusz w butelkach, co wychodzi taniej.
Aplikacja Epson iPrint, która pozwala na wydruk bezpośrednio ze smartfona / tabletu:

To mój film :smiley: Zachęcam do subskrybcji.

Ten film to jakiś żart, czy ty tak na poważnie? :slight_smile:

No na poważnie, a co?

OK… Zrobiłem suba. :slight_smile:
To mi tez daj:

Mam od kilku lat
Samsung SCX-3400.
Drukarka działa bardzo dobrze. Tylko wymieniam tonery

Epson L3151 mam od grudnia 2019 i żadnych problemów a tuszu jeszcze sporo choć dużo było już drukowane polecam , w zestawie 2x czarny , 1x kolor

Ok dzięki za odpowiedzi chyba zdecyduje się na Epson a jaki to zobaczę który będzie tańszy.

Polecam Brothera j105, który ma automatyczny system czyszczenia. Urządzenie podłączone do prądu samo, raz na jakiś czas wyczyści głowice. Ma WiFi i tanie zamienniki. Podsyłam link, zerknij. https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-brother-dcp-j105-p-5674.html

Tez bym się skłaniał do brothera j105. Tym razem jednak nie z powodu mojego fanbojstwa dla tej firmy, a z powodu popularności tego modelu, przez co jakieś naprawy czy dostęp do tuszy nawet po zakończeniu produkcji nie powinien być żadnym problemem.

Kochani ja kiedyś posiadałem różne drukarki od ABC poczynając ale od kilku lat nie widzą lepszej od BROTHER-a obecnie mam DCP -J315W tusze w dobrej cenie tyle że już jej nie produkują ale polecam modele tej firmy.

Zdecydowałem się na Epson l3151 z Vobis miał najlepszą ofertę cenową. Dzięki za wszystkie propozycję.