Drukarka Epson L300, czy warto ją kupić?

Witam!

Jestem na etapie zakupu drukarki atramentowej Epson L300, czy ktoś z Was może używa takiej drukarki? Co o niej sądzi?

Jaką drukarkę podobną do w/w Epsona ewentualnie można by było polecić, chodzi mi o niskie koszty wydruku i duże pojemniki z tuszem.

Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Marcin

Posiadam od 3 miesięcy urządzenie wielofunkcjne EPSON L355. Jestem bardzo zadowolony. Wykonałem ponad 1200 stron wydruków. Zużycie tuszu minimalne (bardzo duże oryginalne pojemniki z tuszem wg instrukcji gwarantuja ok. 6500 stron wydruku kolorowego na na jednym komplecie tuszów). Jedyny według mnie mankament to moim zdaniem zbyt małe “nasycenie” kolorów w porównaniu z poprzednio używaną drukarką HP. Ja osobiście zamiast drukarki L300 zdecydowałbym się na urządzenie wielofunkcyjne L355.

Pozdrawiam

SULJAR

Dziękuję Panu za odpowiedź!

Czy według Pana skaner w L355 jest dobry?

Uważam, że skaner urzadzenia wielofunkcyjnego EPSON L355 jest dobry. Posiada kilka trybów pracy: automatyczny, domowy, biurowy, prfesjonalny oraz kilka formatów zapisu skanów między innymi PDF i JPG. Ja pracuję na trybie biurowym. Dosyć dużo skanuję i jestem bardzo zadowolony.

Pozdrawiam

SULJAR

Dziękuję Panu bardzo za informacje!

Zdecydowałem się na model L355.

Pozdrawiam

Marcin