Drukarka HP 920c, pokazuje brak tuszu mimo ze

Witam, pojawił się mały problem…mam drukarke HP 920c…pewnego dnia drukarka zasygnalizowała mi brak czarnego tuszu i domówiła drukowania(kardridż z kolorowym tuszem jest pusty ale w drukarce). najpierw zakupiłem zestaw do napełnianiania, usupełniłem czrny tusz tak jak to zwykle robiłem i mimo tego drukarka mówi że kardriż jest pusty. zakupiłem orginał z czarnym tuszem i zainstalowałem. Drukarka widzi że czarny jest pełny w 100% ale zauważyła że (na co wcześniej uwagi “nie zwracała” i nie przeszkadzało to drukować czarnego tekstu) że kardridż kolorowy tez jest pusty i nie chce drukować wcale(nawet czrnego tekstu). Znajomy poinformował mnie że HP wypuściło aktualizacje która jest temu winna wiec odinstalowałem sterownik drukarki a razem z nim wszystkie aktualizacje i zainstaowałem ponownie sterownik ale bez efektu-stale świeci mi sie kontrolka że jest problem z kardridzem. Czy można to w jakiś prosty sposó rozwiązać, zależy mi na ty bo drukarka potrzebna mi jest wcodziennej pracy…, prosze o pomoc. Pozdrawiam