Witam. Panowie mam problem z facebookiem, ciągle przychodzą mi powiadomienia na pocztę, jak mogę zrobić aby chociaż część ich już nie przychodziła mi na pocztę?..bu już mam tego SPAMU 200000 wiadomości…proszę o pomoc
Wystarczy wejść w Ustawienia konta -> Powiadomienia -> Adres e-mail, i tam masz masz kilkadziesiąt opcji do wyłączenia
wchodziłem tylko że sprawa wygląda następująco----> http://imageshack.us/photo/my-images/33/14357708.png/ tutaj nic nie ma są tylko 2 opcje…a ja chciałbym aby niektóre powiadomienia były ale NIE WSZYSTKIE!
No to nawet na obrazku masz poniżej twojego zaznaczenia sekcję “O czym chcę być powiadamiany”.
Lub wchodzisz na profil osoby i klikasz w Znajomi (i dla każdego ustawiasz, czy chcesz otrzymywać oraz pojawianie się w aktualnościach [jak często i co]):
Najczęściej trzeba próbować różnych ustawień, przyznam szczerze, że ja nieraz nadal mam problemy z odpowiednim ustawieniem otrzymywanych treści w aktualnościach, szczególnie jak znajomym na tablicy i przez to mnie pojawiają się różne bzdury (nie wiem, chyba klikają na oślep w różne apki, itp.).
Ciężko się w tym połapać.
krueger --“No to nawet na obrazku masz poniżej twojego zaznaczenia sekcję “O czym chcę być powiadamiany”.” ale to co mówisz nie dotyczy już E-maila…
camper— jak zrobię tak jak mówisz to i tak nie ma przy znajomych ZAZNACZONEJ opcji “otrzymuj powiadomienia”…problem leży gdzie indziej tylko gdzie?
Ja wyłączyłem powiadomienia jakiś czas temu (wtedy wyglądało to trochę inaczej). Pokażę jak wygląda to u mnie:
Jak widzisz ja mam przy każdym powiadomieniu przycisk “Włącz” - u ciebie nie widzę takiej możliwości.
Spróbuj zaznaczyć tę opcję “Tylko powiadomienia dot. Twojego konta…”, a jeśli nadal będą przychodziły maile to wchodź w kolejne wiadomości na poczcie i naciskaj na dole na napis “zrezygnuj z subskrypcji”.
no właśnie też miałem tak jak u ciebie a jeśli chodzi o “przewyanie sybskrypcji w emailu” to nie ma takiej opcji bynajmniej ja na gmailu nie widzę
– Dodane 15.01.2013 (Wt) 18:46 –
już mam o to przyczyna: gmail nie ma takiej opcji “zrezygnuj z subskrypcji”, rozwiązanie: trzeba dodać innego emaila do fejsa np interia na nim powyłączać subskrypcje poprzez wiadomości w SPAMIE a następnie wrócić spowrotem na starego emaila gmaila…i wszystko gra!