Od wczoraj, od ok. 18 t-mobile ma sporą awarię, w niektórych częściach kraju nie działa większość usług, w innych działają wybiórczo. Może warto o tym napisać?
Skąd te wiadomości? U mnie (okolice Krakowa) wszystko działa jak należy na dwóch telefonach i routerze 3g/lte.
Poza tym, pracuję u jednego z operatorów i tranzytujemy część ruchu przez T-Mobile, więc mam info z pierwszej ręki.
No to mam tylko nadzieję że mi internet nie padnie.
Awaria trwała ok. 24 godzin, ale jak widać, problemy jednego z większych operatorów w kraju nie są wystarczająco interesujące, aby zrobić z tego newsa.
Newsa? To była by anty-reklama.
Portal by sobie zrobił wroga.
Nie sądzę. Kiedyś nie mieli z tym problemu:
Ale odkąd DP pisze sponsorowane reklamy dla T-mobile to chyba nie chcą ryzykować.
Mi wczoraj rozłączyło między 21, a 22:30 internet LTE w T-Mobile i tylko w 3G załapał, ale po 5-10 minutach wróciło samo do normy.
Czyżby w PLAY tylko boisz się przyznać ??
A jakie ma to znaczenie? Szukasz kolejnego powodu do bezsensownej dyskusji?
Tak ciebie boli, że zapytałęm? OD razu szukasz powodu do prowokacji jakiejś? Nie mozesz olac czyjejś wypowiedzi jak ciebie nie dotyczy?? Potem zganiasz pewnie i raportujesz na mnie, a sam prowokujesz. Tylko prowokatorom na forum się pozwala na wszystko, a z prowokowanych banuje.
Nie, nie w PLAY, ale to akurat dla tematu dyskusji nie ma najmniejszego znaczenia.