Witam. Mam spore problemy. Pierwszy i najwiekszy-grafika. W większości gier (oprócz minigierek i jakichś o bardzo małych wymaganiach), nawet tych które wcześniej działały bez problemu, zawala moja karta graficzna (GeForce2 MX400/400). Gdy włanczam taka gre (nawet taką której wymogi spełniam) wysypuje mi sie komp. Najcześciej zawiesza się tak że trzeba restartować. Czasami też wyskakuje “niebieski ekran” błędu krytycznego (System Windows napotkał problemy i zastał zamknięty… Jeśli widzisz ten ekran…ble,ble,ble). Pisze tam że sterownik od karty grafiki został zablokowany i zalecane jest wymienienie na nowszy. Wymieniłem i…problem dalej występuje. Mało tego, jak włanczam minigierkę która jest wyswietlana na cały ekran, następnie ja wyłanczam, roździelczość wraca do normalnych rozmiarów, ale oprócz ikonek. Ikonki sa powiekszony i obciete w połowie, a na pasku szybkiego uruchamiania nie ma ich wcale. W tym samym czasie co ten problem pojawiły sie jeszcze 2-jeden z programami z seri Flash (MX2004 i 8 ). Gdy popracuje na nim chodziasz kilka minut wyświetla mi sie monit ze wystapił bład z aplikacja flash.exe i dane moga zostac utracone. A najgorsze jest to że na wczoraj miałem zrobic strone we flashu,a w takich warunkach poprostu sie nie da… Ostatni problem jest podobny. Wyswietla sie monit po ok. 1h pracy na kompie ale z błedem aplikacji explorer.exe. O dziwo po zamknieciu jej wcale nie znikaja mi ikonki i pasek zadań. A w menagerze zadań go nie ma… Ostatnio zaczoł mi sie zamykac svchost.exe. Komp jest czysty od wirów i syfów-logi już były sprawdzane.
Wszystkie problemy zaczeły sie równoczesnie i od zadnego konkretnego momentu.
Prosze o szybka pomoc…
P.S.
Screenów nie moge dac ponieważ jestem w kafei…