Duzy problem

witam mam taka sprawe chce na stronie miec filmiki !!

a nie wystarczy do nich (filmików) zrobic hiperłaczy dla kazdego filmiku osobne dzieki czemu bedzie mozliwość wyboru a po kliknieciu na jakies bedzie przenosiło kogoś na strone z np mediaplayerem w którym filmik bedzie sie uruchamiał :slight_smile:

manife-gg proszę zatytułować temat konkretnie, poprawić błędy i nie używać zbyt wielu ozdobników. Proszę to poprawić - inaczej temat wyląduje w śmietniku

wstawianie fimlików na strone było już tyle razy, że nie chce mi się już to powtarzać… poszukaj sobie :stuck_out_tongue:

gdy już znajdziesz jak wstawić film na strone może zrobić np. ze dajesz linki do podstron i po przejsciu na podaną podstronę wczytuje się i leci odpowiedni filmik 8)