Dysk dziwne litery

Otoz mam pewien problem i nie wiem jak go rozwiązac. Mam dwa dyski formatowalem 15 min temu wszystkie i jest dalej jak bylo. Musze kliknac prawym i otworz dysk bo inaczej nie da rady jak klikam szybko 2x na niego to nic sie nie dzieje i jeszcze jakies litery niewiadomo jakie wyskakuja. O to scrren. Wie ktos moze o co chodzi?? z gory dziekuje xD

http://img518.imageshack.us/i/sdfsdg.jpg/

Wie ktos moze co jest grane?? ;/

Pokaż log OTL.

Prawdopodobnie masz wirusa.

Daj loga z OTL: http://forum.dobreprogramy.pl/hijackthis-rsit-otl-dds-inne-instrukcja-t36654.html

Nie wiem czy to o to chodzi bo nie znam sie jak sie tego loga robi ale mam nadzieje ze dobrze zrobilem :wink:

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2

Scan saved at 17:47:39, on 2009-08-21

Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Boot mode: Normal

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\PROGRA~1\WapSter\WAPSTE~1\AQQ.exe

C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe

C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe

C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\DOCUME~1\ZIZIEK~1\USTAWI~1\Temp\Katalog tymczasowy 1 dla HiJackThis.zip\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Łącza

O4 - HKLM\..\RunOnce: [Malwarebytes' Anti-Malware] C:\Program Files\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamgui.exe /install /silent

O4 - HKCU\..\Run: [AQQ] C:\PROGRA~1\WapSter\WAPSTE~1\AQQ.exe

O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'USŁUGA LOKALNA')

O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'USŁUGA SIECIOWA')

O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')

O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')

O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O23 - Service: Ati HotKey Poller - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe

O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe

--

End of file - 1899 bytes

To jest log HiJackThis.

Pokaż log OTL.

Logi wklejasz na wklej.org lub wklej.to, a w poście dajesz link.

http://wklej.to/TB4S

mam nadzieje ze to o to chodzi :wink:

W Custom Scans/Fixes w OTL wklej:

Run Fix. Restart, jeśli będzie potrzebny.

Potem log z usuwania oraz nowy OTL.txt

kurde moglbys to wytlumaczyc tak jakos inaczej bo ja jestem ciemny w tych sprawach i troche nie rozumiem co mam robic. Jakies sciezki podac czy cos xD za wszystko wielkie dzieki :wink:

Na dole OTL-a masz białe okienko Custom Scans/Fixes - wklej w niego ten tekst co podałem wyżej i kliknij Run Fix.

Program może Cię poprosić o restart, na co się zgadzasz.