Szukam dysku SSD do 250zł, komputer (stacjonarny) to HP Compaq MT 8200 Elite, w grę wchodzi tylko sklep morele.net, dysk bedzie służył tylko jako systemowy
czy taki będzie dobry?
słyszałem że bedzie potrzeba zamontowania szyny do tego typu dysku, czy chodzi o takie coś?
W tej cenie? Może SU650, ale słaby i CX400 bym może spróbował, ale to nowy model i nie wiem jak się miewa.
Po za BX500 nie widzę sensownego wyboru i bez sanek dasz radę przykręcić.
Wole Cruciala, nie mam zaufania do Goodramu, pewnie to jakaś chińszczyzna sprzedawana jako polski produkt. Chodzi mi glównie o trwałość niż o prędkości dlatego tak się uczepiłem tego Kingstona. Czyli nie bedzie żadnych problamów z użytkowaniem tego dysku z dwoma śrubkami, troche głupie pytanie ale jesteś pewny czy to właściwy typ do mojego juz 7 letniego pcta?
Lepiej, na moje oko, brać 480 GB, tabelka Jaro wprowadza w błąd. “Średnia wydajność na plikach po zapełnieniu” i porównywanie 240 i 480 nie ma sensu. 480 będzie zapełniona w połowie w tej samej cenie i prawdopodobnie będzie miała lepsza wydajność od pełnej 240. Dlatego, obiektywnie, powinno się porównać 480 w 2 sytuacjach 50 i 100% plików:)