Dysk twardy wyłącza się i włącza!

Witam! !!

Mam Pewien problem otóż któregoś dnia podczas pracy na komputerze zdarzył się incydent! !!

Google: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=czy … =&aq=f&oq=

Wystarczy poszukać.Jeśli nie pomoże, daj znać.

Problem z pamięcią minął Ale nadal nie wiem co sie dzieje z dyskiem skoro robi takie rzeczy!!!

Opisz dokładniej problem i okoliczności…

Mati2550 ,

Poczytaj Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.

Mój komputer popsół się rok temu. siadła elektronika od dysku twardego został zakupiony nowy dysk twardy ale także została znaleziona elektronika pasująca do tego starego dysku i zostal on podłączony razem z nowym dyskiem> na dysku nowym bazuje system operacyjny a dysk stary jest dyskiem osobnym, na którym nic nie ma. Podczas pracy na komputerze(klikanie w internecie) Dysk zaczął tak pstykać jak przy wyłączeniu komputera ale zaraz po pstyknięciu dysk załącza się z powrotem do pracy i tak przez długą chwilę. Czasami muszę nawet go wyłączyc całkowicie. Gdy włączę SATAraid to jest w nim napisane, że To ten stary dysk coś robi tylko nie wiem dlaczego to robi! !!

A JEŚLI TAK CZY BY TO NIE USZKODZIŁO SYSTEMU???

Chyba jak dysk jest pusty bez systemu to w jaki sposób miałbyś uszkodzić? Jak masz z nim same problemy to go odłącz i tyle.