mam pytanie czy system sam sobie ustala wolną przestrzeń zarezerwowana dla siebie na dysku, i sam ją reguluje usówa ?? Czy po prostu wali mi sie system ? .Gdy robiłem defragmentacje diskeperem przy analizie miałem zaznaczona wolną przestrzeń dzisiaj juz takiej nie ma tzn jest min ,co jest powodem tego ???
JNJN nie oto mi chodzi - ponieważ przywracanie i tak mam wyłączone
Ps chodzi mi oto dlaczego usunął zarezerwowana przestrzeń dysku dla systemu
Jak to usunoł przestrzen poprostu pewnie coś włożyłeś na dysk i jest wiecej zajęte i pokazuje ze jest zajete co jest oczywiste
nic nie instalowałem wczoraj sprawdziłem defragmentacje było ok natomiast dzisiaj sprawdzam system zminimalizował przestrzeń do min dosłownie prawie wcale nie ma rezerwy
Jakiej rezerwy on nic sobie nie rezerwuje poprostu masz pliki i tyle on ci nie zezre przecież dysku chyba ze masz wirusa i ci mnoży pliki daj loga na forum!!
ej jak nie rezerwuje używasz discepera ?? pewnie nie to nie wiesz o co chodzi masz pole zaznaczone poziomymi krskami jest to pole wydzielone i ustalone przez system co do wirusów to na bank nie mam skanuje czesto system i mam F Secure
powinno siegac do miejsca gdzie zaznaczyłem kreskami dla przykładu
Złączono Posta : 06.06.2006 (Wto) 11:35
widzę ze temat to twardy orzech do zgryzienia no nic czekam na ewentualne wypowiedzi
Poprostu na drugim rysunku jest w innej skali bo dysk ma inną pojemność a zarezerwowane jest zawsze tyle samo aby tylko udało sie zdefragmentowac czyli w przypadku systemowego około 15% dysku