Bez przesady. Gdyby miesiąc nie działało to można by tak panikować. Ja tam bym nawet wolał, żeby główna tez nie działała do czasu napisania jej poprawnie.
@AntyHaker pisz do szuflady, jak uruchomią to publikacja chyba nie jest tak pochłaniająca
Bez przesady. Gdyby miesiąc nie działało to można by tak panikować. Ja tam bym nawet wolał, żeby główna tez nie działała do czasu napisania jej poprawnie.
@AntyHaker pisz do szuflady, jak uruchomią to publikacja chyba nie jest tak pochłaniająca
Nie podobają mi te zmiany ale akurat tutaj, moja opinia niewiele znaczy.
Współpracownikiem przestałem być już w lutym 2018 a ranga Hotzlotowicz pewnie gdzieś zaginęła przy jakimś update. Nie będę nad tym faktem szat rozdzierać bo mnie rangi czy tytuły jakoś średnio obchodzą.
Czasu brak a i pandemia coś dołożyła od siebie więc i na Gawrze jakby bardziej pusto.
Spokojnie. Może być i tak, że obaj macie rację i jednocześnie obaj racji nie macie. I nie ma w tym sprzeczności, bo są różne punkty widzenia, z których te same rzeczy wyglądają inaczej.
ps.Są także aktorzy grający role główne i są aktorzy grający role drugoplanowe. Są także pożyteczni idioci, którzy też starają się grać, ale nikt im za to nie płaci.
pps. Jest także widownia, i tu się robi ciekawie, bo wielu widzów nie jest świadomych, że sami mają role rozpisane w scenariuszu, który sam się cały czas pisze, na żywo
ppps. To wszystko jednak nie można stać się murem, za którym jest złociste. Pite razem, w zgodzie i harmonii
Gdyby w społeczności dp było 10 takich społeczników (moim zdaniem nie ma) to mam dla nich challange - bloker reklam całej grupy wp byłby hit na blogasku
Na wirtualce z Win XP i Chrome 49 DP się ładuje i non-stop odświeża.
Wczoraj napisałem komentarz pod jednym artykułem, do dziś nie wszedł. Ku**a! Zaczynam zniechęcać się powoli do pisania komentarzy na głównej.
Brak możliwośći komentowania pod art. sponsorowanymi?
Cóż, wychodzi na to że mamy proroka na forum.
Wyłączają już od jakiegoś czasu pod niektórymi, widocznie jeszcze nie trafiłeś.
oby nie, w prorokowaniu jestem kiepski Wolę pozostać przy informatyce, jednak dziedzina pewniejsza
Jest nowy link rss w head w źródle, aczkolwiek pomyliłem się, firefox już nie wyświetla nawet, że jest takowy feed dostępny, trzeba mieć dodatek, tak samo w chrome nie widzę takiej opcji, także trochę słabo.
Nigdzie indziej nie ma informacji o kanale rss na DP, tylko w źródle, więc jak ktoś używa rss to musi sam wiedzieć co szukać lub wejść tutaj i przeczytać.
@Bradlee Chyba jednak nie pewniejsza dziedzina. Przyjdzie jakiś znawca - haker i Ci wszystko pokasuje.
Ja chcę pisać, bo lubię pisać. Nie będę miał gdzie to wszystko mi w “Wordzie” zostanie i tyle
@anon741072 No tak będę musiał zrobić, aczkolwiek moje blogi to nie felietony, więc nim się ogarną może być już za późno ;x
Mam 2 pytania:
Cytat "@Anonim Czyli wg ciebie nie należy ścigać i karać za przestepstwa?"
, który był odpowiedzią na mój
Cytat Czepiają się gościa. Chciał sobie po prostu trochę zarobić. Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto choć raz w życiu nie skorzystał sobie z takiego mało legalnego serwisu z filmami. Czasami to jedyna możliwość, aby znaleźć tytuł sprzed lat… No ale cóż jak to mówią "Nie kradnij, władza nie znosi konkurencji…"
a mimo to go nie ma.
Wiadomość miała taką treść:
Cytat Za takie drobiazgi nie. Powinni się zająć mordercami, pedofilami, gwałcicielami itp itd i innymi zwyrodnialcami".
Ja mam kurde pytanie:
DLACZEGO NEGATYWNE KOMENTARZE co do tematu czy jego autora bez obraźliwych wyrazów itp, są cenzurowane ?
To już absurd czuję się jak pod rządami POLSKIEGO aktualnego rządu , czyli za niewygodne pytania następuje cenzura!
Jeżeli tak ma wyglądać nowe DP to napiszcie najwyżej usunę konto.
Tak najwyraźniej poszli w tą stronę. Widziałem też przypadek, że niewygodny komentarz w 10 minut dostał 100 minusów. Dlaczego tak? Trzeba by było zapytać panów z tabelki “Główni akcjonariusze” https://www.biznesradar.pl/akcjonariat/WIRTUALNA-POLSKA
Jak dla mnie, komentarze (a zwłaszcza brak możliwości manipulowania i formowania ich ) zawsze były niewygodne dla właścicieli (nie mówię tu o redaktorach czy osobach technicznych tylko o tych co wykładają kasę) . Ale może tylko tak mi się wydaje i wszystko ruszy.
Nic dziwnego, że się nie pojawił. W drugim zdaniu masz 4 wyrazy banowane przez WP Dżesikę. (nie wiedzieć czemu). Powinno być:
“Powinni się zając Apple, Microsoft, Huawei, Google itp. i innymi big tech.”
Wtedy na 99,9% komentarz by przeszedł