A może by tak zrobić podobnie jak w IDG tzn. umieścić dodatkowo linki - magnety, torrenty do programów p2p umozliwiających ściagnięcie danego programu za pomocą sieci p2p ??
Jaki sens ma ten temat :?
MateuszP nie wiesz, że powstaje nowa wersja vortlau i wtej zmian nie będzie … :roll:
:o jak superowo, a możnie wiedzieć kiedy?
x-awier ,
MateuszP , po co z torrentów, jak przez http szybciej
No to w tej nowej wersji vortalu…
A możesz podać jakieś argumenty dla których warto by było to zrobić ?? Skoro:
:roll:
A jak mam to znaleźć :?
Nie wiem
Normalnie - używając forumowej szukajki.
W tym temacie zostało podane wiele linków:
Czy to oznacza, że będzie się trzeba na nowo rejestrować :?:
x-awier - nie. cała baza posty itp. będą przeniesione na nowe forum.
Aha to spoko.Już się obawiałem, że stracę temoje ukochane 297 postów (już nie mówiąc o was)
Już nie mogę się doczkekać.
Tylko o co chodzi z tym, że vortal razem z forum będą razem jakoś bardziej współpracowały (czy coś takiego) :roll:
pożyjemy zobaczymy :lol:
zobaczymy to pożyjemy dłużej :rotfl:
A tak prawde mówiąc jestem za.Troszku już mi się znudzł wygląd forum.
A z vortalu jestem zadowolony, chociaż rzadko tam bywam 1 raz na tydzień lub 2 :roll:
Grzesznik :lol:
Pytanie bardziej do administracji, która nic nie chce ujawnić ;]
Jak ktoś ma łącze do 1MB/s to jemu i tak nie stanowi to różnicy przez co będzie pobierał.
A tak nie musi instalować żadnych dodatkowych programów. :mrgreen:
Przecież jak się ściąga, to za pośrednictwem waszego vortalu, z innych stron . Chodzi mi o to, że niekiedy tamte linki nie działają(rzadko, ale jednak) i dobrym rozwiązaniem byłoby stworzenie takich torrentów czy magnetów…
Nie jest to chyba trudne ?? Przydałoby się jakieś nowe rozwiązanie…
A na temat IDG…, to te limity idzie “oszukać” jak i również korzystanie z download managera… Wystarczy troche pomysleć…
Tego na pewno nie :evil:
Ale dobry pomysł z tym powiązaniem 8)
To magnetów zamiast torentów. Chociaz Opera 9 nawet potrafi torrenty sciagać…
Torrent jako sieć jest legalna… :roll:
Moim zdaniem nie ma to sensu, takie rozwiązanie jest wystarczające. Nie ma takiej potrzeby.
Udostępnianie przez sieć P2P - w większości przypadków cały czas ktoś musi udostępniać ten plik.
Dział z prog. do screenshotów jest biedny prawie wszystkie linlki nie działają jedyne co udało mi się pobrać to MW Snap 3. I jest za dużo programów typu trial i za mało (vortal jedzie na prawie nie zmienionym dziale z programami) dobrych darmowych jak np. KGB Archiver (wysłałem do oceny).
Masz przy każdym programie przycisk “Zgłoś niedziałający link”
Chyba jednak troszkę przesadzasz nowe programy są dodawane praktycznie każdego dnia ale procedura ich sprawdzania i weryfikacji zajmuje trochę czasu więc trudno oczekiwać, że znajdą się tam wszystkie programy satysfakcjonujące każdego użytkownika.