Proponuje zmianę zawartości działu po godzinach, a konkretnie tapet…macie je beznadziejne…bez obrazy …ja moge sam się zgłosić do prowadzenia spraw związanych ze zmianem i umieszczaniem nowych tapet… …ja to wogóle sądze, że mam co do tego gust i się wcale nie chwalę :o
Zawsze możesz napisać mail-a z propozycjami tapet A co do taper na vortalu to nie przeszadzaj.
Pozdrawiam
Głównym zadaniem vortalu jest propagowanie i udostępnianie legalnego i darmowego oprogramowania a nie umieszczanie “bajeranckich” tapet. Myślę że działy tapety jest sprawą marginalną dla całokształtu vortalu. Ale skoro kolega ma wspaniały gust i oferuje swoją pomoc to czemu nie
Ten post jest wynikiem tego, że ostatnio nudzi mi sie bardzo…bo ja mam chyba dusze artysty i faktycznie nie za dobre sa te tapety…zdaje sobie, że jest to marginalna sprawa…ale jak ktoś kiedyś powiedział…szczegóły i drobnostki dają świadectwo całokształtu…Ten Typ Tak Ma :lol:
Twój emblemat nie jest niestety gustowny (mój punkt widzenia). Uważam, że tapety są niezłe w Vortalu, a jeżeli chcę inne to pełno różnych w sieci, gdzie można zaspokić naprawdę wrafinowane gusta.
Nic nie stoi na przeszkodzie byś na swojej stronie umiścił tapety, zobaczymy, ocenimy. :o
Ludze inteligentni nigdy się nie nudzą. Daj upust swojej duszy artysty by świat mógł zobaczyć, jaka ona jest :lol:
Pozdrawiam
Ten fragment, który zacytowałes Złoty Palcu jest swego rodzaju żartem, gdyż wcale o sobie tak nie myśle…jest to raczej takie prześmiewcze…trudno to zrozumieć, Ja czasami siebie nie rozumiem…a z tym, że ludzie inteligentni nie nudzą sie to jakaś bzdura…nie zgadzam się z Tobą…
Pozdrawiam
KaiES vel Sikorsky, nie traktuj mojej wypowiedzi zbyt dosłownie, bardziej na luzie.
A poza tym Twoje prawo nie zgadzać się z innymi. Myślę, że każdy z nas ma chwile, kiedy siebie nie rozumie ale nie każdy się do tego przyznaje.
Pozdrawiam
NIE PRZESADZAJCIE…Tapety coniektóre są całkiem całkiem… choć zaraz się dowiem że nie mam gustu
Tylko jedno pytanie dotyczące dyskryminacji płci…są tapety z kobietami…a co z tapetami z mężczyznami… :squarewink: :squarewink:
Pozdrawiam…
A jak ktoś szuka dobrych tapet to polecam www.xxxxx.ru
=============================
Update
Wzgłedy regulaminowe spowodowały wykasowanie linka do strony.
Golden Finger
Witam…Vortal jest całkiem całkiem…Przejrzysty i dobrze zrobiony.Jeśli chodzi o ten dział tapet…hm…to albo bardiej uprofesjonalnic albo wywalic z vortalu…Jest jakiś taki nie dorobiony troszke…Jak na taki Vortal to powinniście mieć setki tapet a nie pare śmieci…
Jeszcze raz powtórzę że dział z tapetami to tylko drobny dodatek do całkształtu. W całej sieci jest tego cała masa więc po co zajmować i tutaj miejsce setkami tapet? Jak sie komuś podobają proszę niech ściąga jak nie to w czym problem poszukać gdzie indziej?
Ładne zdjęcia “pań” tam są, polecam szczególnie panom (panie jeśli chcą to też mogą sobie pooglądać)
==============================
Update
Golden Finger
hehe podoba mi sie zwlaszcza dzial tapet okraszony jakze lapidarnym tytulem “Tits & Ass Wallpers” :lol:
Update
Golden Finger
Przecież jak ktoś będzie szukał tapet to poszuka strony głównie z tapetami,a nie będzie ich poszukiwał na vortalu z legalnym oprogramowaniem :? W związku z powyższym nie ma sensu zmieniać tapet na jakieś ala Leonardo da Vinci.
Zresztą moim zdaniem tapety na Vortalu są OK.
A ja z nich w ogóle nie korzystam i jest git :cfaniak:
macie tam problemy dział ma kika tylko tapet a jak komus sie nie podobają to można w necie poszukać jest wiekszy wybór
Ostatnio zauważyłem że wogóle nie ma tapet.A gdzie podziały się te piękne kobiety
Postanowiono z tego zrezygnować.
Źle postanowiono, powinno być więcej tych pięknych pań( a tam taka jedna XXX była )