Konkretnie chodzi o to czy będe mógł spokojnie pograc w CS, Heroes V - gry te chodzą bez większego problemu na moim komputerze.
Internet na tak odpalonej wirtualnie maszynie dziala bezproblemowo? - mam 100Mbit internet w akademiku.
Kiedyś się bawiłem, ale dobrze nie pamiętam. Jak to jest z zainstalowanymi programami - chodzi konkretnie o to, że uruchomie program porobie coś, zapisze i czy to zostaje po ponownym uruchomieniu (laickie pytanie, ale wole wiedzieć dla pewności).
Może masz jakieś sugestie z używania wirtualnej maszyny pod linuksem, które mogą mi sie przydać?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam,
buri
Oberwało mi się, całkowicie zpaomniałem o ogonkach :?
Jak tak to szkoda, ale i tak czuje, że się nie poddam - najwyżej zostawie sobie windowsa tylko do gier, choć nie lubie wyłanczać kompa, działa prawie cały czas
Odnośnie wolniej … odczuje to? Wydaje mi się, że na moim kompie nie powinienem jakoś tego poczuć
Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu. Niestety, w tym momencie łamiesz go nie tytułując poprawnie tematu oraz nie używając polskich znaczków (ę, ą, ś, ż, ź, ć, ń, ł, ó). Proszę więc zapoznać się w pierwszej kolejności z całym regulaminem forum, a następnie używając przycisku
W przypadku zignorowania prośby temat poleci do śmietnika oraz mogą zostać wyciągnięte surowe konsekwencje.