germar
(germar)
25 Marzec 2007 08:40
Witam
Jak wejdę w podgląd zdarzeń>Sytsem mam tam same błędy, nie wiem czym one są spowodowane, napisane jest tak:
Błąd—Żródło tu Service Control Manager-- Kategoria tu brak–Zdarzenie tu 7000-- Użytkownik tu brak
Mam pytanie co to takiego i jak to usunąć skorygować ??
JNJN
(JNJN)
25 Marzec 2007 09:10
Proszę zmienić temat postu na konkretny,opcja zmień i popraw.JNJN
A co się dzieje z kompem?,jeśli nic to nie ma się co przejmować.
germar
(germar)
25 Marzec 2007 09:14
Witam
Z kompem wszystko w porządku, ale nie miałem tego wcześniej więc zadałem pytanie na forum.
rixx
(Edlib)
25 Marzec 2007 19:05
prawdopodobnie jakaś usługa nie może wystartować z powodu problemu
z logowaniem - możesz sprawdzić w usługach, zakładka logon, z jakiego
konta startują, ewentualnie ustawić wszystkie usługi na konto lokalne
(local system account); jeśli zresztą nie powoduje to żadnych zauważalnych skutków, najlepiej gdybyś ją zidentyfikował i wyłączył;
może to też być usluga nie Windowsa, która ustawileś jako usługę systemową, ale zostawiłeś start z twojego konta(nie systemowego)
marek624
(Ferdek31)
25 Marzec 2007 19:19
włącz profilaktycznie wszystkie usługi windows / w msconfig /, jeśli problem się będzie powtarzać to przycyna może leżeć po stronie jakiejś aplikacji; najczęściej antywirus, zapora, które ładują swoje usługi z systemowymi.
De_Niro
(De Niro)
25 Marzec 2007 23:44
germar:
Witam Jak wejdę w podgląd zdarzeń>Sytsem mam tam same błędy, nie wiem czym one są spowodowane, napisane jest tak: Błąd—Żródło tu Service Control Manager-- Kategoria tu brak–Zdarzenie tu 7000-- Użytkownik tu brak Mam pytanie co to takiego i jak to usunąć skorygować ??
za mało danych podałeś, podaj cała zawartość błędu.
germar
(germar)
26 Marzec 2007 14:27
Witam
Odpowiedż znalazłem w podobnym temacie do mojego na nimniejszym forum, a mianowicie jest to zapora inaczej Firewall.
Błąd tej usługi to 7000
Dziękuję za zainteresowanie.