Dziwne odtwarzanie filmu i muzyki

Nie wiem jak dokładnie opisac problem,jak wlączam jakis film na komputerze to leci jakby była płyta porysowana,czysto dźwiek nie chodzi,film jakby spowalnia lub przyspiesza,później 10 min chodzi płynnie,później znowu jakby trzeszczenie filmu mam i dalej płynnie.

Przy muzyce to chwile chodzi płynnie później spowalnia jakby robot mówił z rozładowaną bateria,później znowu płynnie,jak od nowa włącze piosenke to cała idzie płynnie,a za innym razem znowu zwalnia jakby kasete wciągało,nie wiem jak to moge dokładnie opisac

W laptopie odtwarzam i mam procesor 1,3 i 256ram,na poczatku wszystko chodziło płynnie

Masz zainstalowane Kodeki ?

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … highlight=

no mam kodeki ffdshow,wczesniej mialem k-lite full ale to samo sie robiło

Być może niektóre kodeki nakładają się na siebie. Najlepiej odinstaluj wszystkie jakie kiedykolwiek instalowałeś i zainstaluj od nowa.

Ja miałem podobny problem gdy zainstalowałem Nero. On to posiada jakieś swoje dodatkowe kodeki które “gryzły” się z tymi z megapaków.

zrobiłem tak,nawet wyczysciłem pliki .ax i dalej nic

Złączono Posta : 15.07.2007 (Nie) 13:22

próbuje juz wszystkiego,sciagłem teraz zestaw kodekow CCCP i jeszcze gorzej przycina dzwiek,film juz płynnie idzie,z głosnikami wszystko ok