Dziwne powiadomienie na FB


(Sebastian120 91) #1

Dostałem powiadomienie o tresci :Ktos poszerzył swoją liste zablokowanych osób o Twój profil - To normalne? jak sprawdzić kto to był?


(isio) #2

Nie to nie jest normalne. Jeśli ktoś Cie zablokuje nie będziesz mógł wejść na profil danej osoby, żadne powiadomienie wtedy nie przychodzi.


(pstrowsky) #3

Raczej jakiś spam lub próba wyłudzenia hasła/danych. Nie sprawdzać, nie klikać na żadne linki jeśli były w wiadomości.


(C1335068) #4

Nie klikaj! [-X

dowiesz się, że ktoś Cię zablokował po tym, że przestanie Ci się wyświetlać wszystko co dotyczy tej osoby: posty, profil - ta osoba przestanie dla Ciebie istnieć na Fb.


(Dawid Deb) #5

Musiałeś się komuś narazić bo to nie jest normalne. Taka wiadomość oznacza, że ktoś dodał Cię do zablokowanych. Tym sposobem zablokował Twój dostęp do profilu tej osoby.